Werelden van verschil, maar de muziek verbindt

Wouter Muller:    Onlangs maakte ik als muzikant in één week twee bijzondere optredens mee. Het begon met een optreden in Losser op verzoek van de Culturele Soos 55+. Twee vertegenwoordigers lichtten mij in een voorbereidingsgesprek de bedoeling toe. Geen normaal concertoptreden, maar meer een lezing, afgewisseld met zang en muziek. Hoofdonderwerp: de komst van de Indische Nederlanders naar ons land in de jaren vijftig en hun integratie hier.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Werelden van verschil, maar de muziek verbindt

  1. Lord Dendeng zegt:

    Sommigen integreerden inderdaad out of necessity of vrijwillig zonder enige andere optie,anderen desintegreerden en verlieten Ned.Dit is het verhaal van de ontheemden en hun calvarie, die als oorogsslachtoffers nagenoeg geen erkenning vonden in de zogenaamde humane Ned. samenleving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.