Hearts of Soul

Het is even geleden, maar de wat oudere Harderwijkers zullen het zich misschien nog herinneren. Eind jaren zestig leek het alsof ze uit het niets tevoorschijn kwamen; drie Harderwijkse zusjes uit een Indische familie, die plotseling zeer succesvol waren in de muziek, The Hearts of Soul... ( clip songfestival 1970)
Ze werden in 1970 voor Nederland afgevaardigd naar het Eurovisie songfestival, in die tijd een absolute publiekstrekker en scoorden diverse hits. Nu, ruim veertig jaar later staan de zusjes Maessen nog steeds op de bühne. Ze hebben veel meegemaakt, zijn er niet rijk van geworden maar kunnen wel terugkijken op een mooie carrière met hoogte- en dieptepunten.En, hoewel ze al lang in het Brabantse Veghel wonen zijn ze Harderwijk nog niet vergeten. indischeharderwijkers.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Hearts of Soul

  1. Jet zegt:

    Ja The Hearts of Soul…. met weemoed denk ik terug aan hoe mijn tweelingzusje en ik als kleine meisjes -met onze haarborstels als microfoon- het liedje ‘Waterman’ van hen stonden mee te zingen voor de spiegel!… Wij waren groot fan van de meisjes Bianca, Stella en ?Wanda? Een van de zusjes is geloof ik op veel te jonge leeftijd overleden… Met een glimlach denken mijn zusje en ik aan hen terug🎼🎤♥️👌🏼🌺Jet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.