Emile Ratelband wil jonger zijn

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Emile Ratelband wil jonger zijn

 1. Robert zegt:

  To me old age is always fifteen years older than I am. Age is strictly a case of mind over matter. If you don’t mind, it does not matter. At 50, everyone has the face he deserves.

 2. Arthur Olive zegt:

  Straks komt iemand op de proppen die zich 20 jaar ouder voelt. AOW en vervroegd pensioen.

 3. Bert zegt:

  Als de rechtbank de eis van Emile Ratelband wel had toegewezen ,dus hij wordt dan 49 in plaats van 69 jaar ,zou hij even oud/jong zijn geweest als zijn oudste kind .Emile is al jaren de weg kwijt ,heb trouwens eens een babyfoto van Emile gezien ,typisch een Indisch kindje een van zijn ouders ,denk moeder is Indisch .

 4. Bert zegt:

  Indische catering werkt steevast met 1 principe :AANPASSEN aan de Hollandse smaak ,logisch ook want de meeste klanten zijn Hollanders ,kun je echt niet met ECHTE Rendang op de proppen komen !

  • Ronny Geenen zegt:

   Dat is dan ook weer het verschil met de Indo’s hier. Hier maken we het Indisch eten zoals het moet zijn. Dat gebeurd voor elke partij van de Indische verenigingen, zoals Avio, enz. Bij huis parties hoeden we wel eens rekening met Mexicaanse en Amerikaanse gasten. Die krijgen dan Taco’s en Hamburger. Ik heb nog nooit Indische gekookt naar de smaak van een blanda. Mijn rendang is op zijn Padangs, alleen niet te heet. Ook de gerechten zonder sambal, maar het moet de originele smaak houden. Mijn nicht, haar man en ik hebben met hulp van meerdere wel gekookt voor 500 man.

 5. Bert zegt:

  Tja in Amerika wordt het eten bereidt door Indo,s voor Indo,s en Indo,s kun je misschien wel belazeren met hun terechte salariseisen ( Niet uitbetaalde salarissen tijdens WO 2 ) .Maar Indo,s belazer je niet met Indisch eten ! Wat die Mexicanen betreft ,volgens mij kunnen ze ook wel een potje pedis koken ,heb eens bij een Mexicaanse gegeten ,nou nou pedis buga-main !

  • Ronny Geenen zegt:

   Maar de Mexicanen passen hun koken en smaak ook al aan de Amerikaan. Bij mij is in de buurt een kleine Mexicaans eatery waar veel Mecs arbeiders komen. Koop daar wel eens een vis, oedang berito. Moet altijd vragen om pedis te maken. En tot nu toe is het koerang lombok. Thuis doe ik dan verse lombok er bij uit de tuin.

  • Indorein zegt:

   @ .. Wat die Mexicanen betreft ,volgens mij kunnen ze ook wel een potje pedis koken ..@:
   Natuurlijk! De oorsprong van de pepers is Midden Amerika (Indianen) en niet, zoals velen denken Zuidoost Azië. Wat wij Indo’s heet vinden is voor hen niets bijzonders! Als wij de gerechten zo heet zouden eten als de Midden Amerikaanse indianen dat doen, dan zouden de vlammen uit onze schedels komen en zouden wij volledig uitdrogen van het zweten!
   Op een van mijn reizen door New Mexico heb ik dat ervaren, ik dacht werkelijk dat ik doodging! En die Mexicaanse Indianen maar lachen!

   • Ronny Geenen zegt:

    Mijn Mexicaanse buren lieten ons wel eens het een en ander proeven. Net als bij de Indische zijn er ook onder hun die niet zo goed tegen lombok kunnen. Mijn jongere broer, reeds overleden, was met een Mexicaanse getrouwd. Die kon echt niet tegen onze sambal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.