Mijn familie in tijden van oorlog 

De documentaire Mijn familie in tijden van oorlog is een verhaal over liefde, scheiding, pijn en verdriet. Als gevolg van een nietsontziende oorlog. De familieleden ondergaan de gevolgen aan den lijve, van de Japanse bezetting in Nederlands-Indië en de opstand van de Indonesiërs tot en met de komst van ruim 330.000 Indische Nederlanders in Nederland. Dit dramatisch tijdsbeeld wordt voor iedereen invoelbaar gemaakt. We kunnen ons identificeren met de familieleden.    Filmschuur Haarlem

Persbericht: Na 2 maanden in Filmhuis Den Haag en 5 uitverkochte voorstellingen in Cinema Oostereiland (Hoorn) is Haarlem aan de beurt. 15 december zijn er twee voorstellingen in de Toneelschuur. Voorlopig zijn dit de laatste voorstellingen. Binnenkort komt er een Dvd-release. Over de distributie volgt nog informatie.
Haarlem 15 december om 11.15 of 12.30 uur

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.