Dezentjé graven te Ampel, Boyolali


Zie http://www.imexbo.nl/tinus-d-graven.html
en
https://indisch4ever.nu/2017/12/10/dezentje/

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dezentjé graven te Ampel, Boyolali

 1. Bert zegt:

  Het zou mooi zijn als die graven gerestaureerd konden worden ,het is toch ook een stuk Indonesische geschiedenis ,heb vandaag weer wat verhalen gelezen op de site van pak Hans ,nu de zaak Sonneveld ,gisteren dat verhaal van die man ,die op 67 jarige leeftijd gewurgd werd door een doekoen ,die op zijn beurt weer werd ingehuurd door de echtgenoot van die gewurgde man ,motief in beide gevallen ,het zal u niet verbazen UANG en alleen UANG ! Er is niets nieuws onder de zon maar toch interessant om te lezen ,hoe mensen gedreven worden door hun hebzucht .mensen gauw een kijkje nemen op imexbo.nl …..en dan naar diverse verhalen over moord en doodslag in dat mooie Insulinde .

 2. Boeroeng zegt:

  Ik denk dat deze groep mensen die je op het filmpje zag niet het geld hebben voor een restauratie.
  Ze hebben wat gedaan met onkruid vernietigen.

  • Warin zegt:

   I am Warin, the Dezentje’s graveyard keeper. Boeroeng, you are right. But we do not only clean up the weeds, we also cut the trees, cleaning the mausoleum and others. We need a lot of stuff to do all of it. But people don’t know that we spent my own cash. We do not have many things but to restore this area so that this is very important for the history, knowledge, and heritage.

  • Hans Boers zegt:

   Mas Dul, terima kasih atas nama link dan artikel trsbtnya lagi juga tambahan keterangan keluarga Dezentje (pertama tambahan keterangan Pak pelukis Ernest.) Salam hangat dari negeri kencir. 😉 Jaga diri dan moga brsukses selalu…. Met akhir pekan.

   • Salam kembali dan salam persaudaraan. Semoga tulisan saya tersebut bermanfaat. Sempatkan mampir jika ke Indonesia dan bertemu dengan saya. Jika ada kesempatan nanti kita ziarah ke makam almarhum Ernest Dezentje, lokasinya tidak jauh dari rumah saya di Bogor. Semoga Tuhan menjaga dirimu beserta keluarga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.