Vernieuwde Website van Ernst Jansz

Ernst Jansz:
De website is sinds november 2018 geheel vernieuwd. Van de oude site, zo consciëntieus en liefdevol gebouwd en onderhouden door Patrick Wouters, is zoveel mogelijk overgenomen, aangevuld met nieuwe pagina’s en berichten. Zo zijn bijvoorbeeld alle albums inclusief informatie en tracklists te bekijken en, waar beschikbaar, links naar Spotify. De teksten, voor zover door mij  geschreven, zijn direct te vinden door op de betreffende tracks te klikken. Verder is in de Fotogalerij het Indisch Familiealbum uitgebreid en aangevuld met het Familiealbum en het Muziekalbum. Voorts zijn alle boeken te vinden met informatie en recensies, evenals alle ooit door mij verzorgde lezingen. Deze laatste zijn, met nog wat andere zaken uit het verleden, te vinden onder Archief.De nieuwe website is gebouwd door Joch Jansz, mijn zoon. Patrick Wouters zal de facebook pagina blijven beheren

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.