14 okt Gepeperd Verleden

Meer informatie

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

4 reacties op 14 okt Gepeperd Verleden

 1. Ronny Geenen zegt:

  De overtocht naar Nederland was gewoon een tussen fase en geen gepeperd verleden. Het wel of niet naar Nederland mogen vertrekken en de behandeling erna in o.a. de pensions en dmz was daarentegen een zeer hete rawit en gepeperd verleden.

 2. Wal Suparmo zegt:

  Waarom worden mijn commentaren niet als referentie gescheven voor een lange duur zo als de anderen?

 3. Robert zegt:

  Ja het was een gepeperd en zuur verleden, in het bijzondet voor mijn arme moeder die de overtocht naar holland zelf moest betalen en die in een paar maanden haar gespaarde 5000 guldens moest uitgeven aan huur(in 1949 500 gulden per maand!) en andere kosten.De heren in Nederland worden bedankt! Een grotere rip-off kon er niet zijn.

  • Ronny Geenen zegt:

   Sorry to hear about your mother.
   Mijn moeder heeft het zelfde ondervonden. Dat was het systeem van de Nl ambtenaar. De alleen staande moeder, vooral met kinderen, kost de Nl staat geld en dat wilden heren in Den Haag graag in hun eigen zak houden. Mijn moeder kreeg een schrijven, dat ze toch niet in Nl kan aanpassen als alleen staande vrouw met kinderen. En dat terwijl moeder al haar NL paspoort in haar bezit had en een geschreven bewijs van NL in haar bezit had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.