Forse huurverhoging

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Forse huurverhoging

 1. Ronny Geenen zegt:

  De film activatie werkt niet

  • Boeroeng zegt:

   zie reactie hieronder… die werkt wel

   • Bert zegt:

    Ja ,ik ken dat ,mijn huur is 260 euro probeert die makelaar mij diverse onkosten ,in mijn maag te spitten ,no way ! Brief van de huurcommissie en van mij ,of ie wel goed bij zijn hoofd is ,nou makelaar trekt zich terug ,sorry sorry etc ,ja dit vrouwtje is de dupe van dit soort gewetenloze criminelen ,dit soort onmensen maakt gebruik van de zwakte van mensen ,als je ze bedreigd met harde maatregelen trekken ze aan hun stutten ,is het sorry sorry en nog eens sorry ! Hier kan je een harde conclusie uit trekken ,als je ,je verweerd en de makelaar op jouw beurt bedreigt is alles mogelijk !

    • Ronny Geenen zegt:

     @! Hier kan je een harde conclusie uit trekken ,als je ,je verweerd en de makelaar op jouw beurt bedreigt is alles mogelijk !@
     O K, ik woon niet in NL, maar ik redeneer heel eenvoudig. Ben zelf meer dan 25 jaren een makelaar geweest. Heb deals gemaakt met investeerders, die hun geld in appartementen staken. Het is naar mijn ervaring gewoon een vraag en aanbod. De investeerder verhuurd zijn woningen om geld te maken. Vraag hij te veel, dan kan hij ze niet verhuren. Dus ook de concurrentie is mede bepalend wat de prijs betreft. Iedere huurder tekent een huurcontract. Hij kan het tekenen per maand, of per jaar. Kan ook voor 5 jaren met een optie van nog eens 5 jaren. Daarbij wordt er in vermeld dat de huur een bepaalde prijs, naar market waarde, stijgt. beide kanten hebben 2 maanden opzeg termijn. Hier loopt het gesmeerd; weinig problemen.
     1: Bij jullie wordt de nood kunstmatig gehandhaafd; een probleem van 70 jaren.
     2: Teveel bemoeizucht van allerlei instanties
     3: Subsidies
     4:Vraag en aanbod wordt beperkt door te veel regels
     Persoonlijk zou ik mijn geld nooit in jullie woningen investeren.

    • Arthur Olive zegt:

     @mijn huur is 260 euro@
     Ik vraag mij af wie zo gek wil zijn om ze’n geld in een woning te investeren voor zo’n laage huur. Nou begrijp ik waarom u een lek in uw dak hebt.

    • Jan A.Somers zegt:

     Driekamerflats tegenover mij, ca. 85 m2, zelfde technische kwaliteit, doen in de vrije sector meer dan 1000 Euro’s. Maar daarnaast, in hetzelfde complex, in de sociale sector, zo’n 700 Euro (dacht ik). Overigens kun je die ook kopen. Met dat geld wordt dan weer geïnvesteerd in een nieuw complex sociale woningbouw.

  • Ronny Geenen zegt:

   Ik kan het nu wel ontvangen. Dank daarvoor. Maar ik begrijp van het huur sijsteem maar weinig. In de eerste plaats de heersende woningnood. Die bestaat al vanaf de periode direct na de oorlog. Er zijn gewoon te veel wetten en teveel organisaties, die een vinger in de pap hebben. Daarnaast wonen er te veel mensen goedkoop, die niet willen doorstromen. Geef de eigenaren van die woningen gewoon het recht om iemand de huur op te zeggen. Hier is het normaal, dat als een persoon niet volgens de opgemaakte regels een woning huurt, hij binnen de kortste tijden op straat staat.
   De meeste jonge mensen hier na hun huwelijk, is hun streven een huis te kopen. Want dan hebben ze geen last van een huurbaas.
   De woningnood wordt gewoon kunstmatig in levend gehouden. Noem mij een ander land die na de oorlog nog een woningnood heeft.

   • Jan A.Somers zegt:

    “Daarnaast wonen er te veel mensen goedkoop, die niet willen doorstromen.” U zit op de goede lijn. Het is niet zo moeilijk. Woningbouwcorporaties verhuren woningen goedkoop aan mensen tot een bepaald inkomen, waarschijnlijk ook met een klein beetje overheidssubsidie. De verliezen compenseren ze met de verhuur van duurdere woningen. Als je arm bent begonnen in zo’n goedkope woning, maar je verdient nu boven die norm, woon je ‘scheef’. Die corporatie krijgt af en toe informatie van de belastingdienst over de huurders met de gestegen inkomsten. Die krijgen dan een briefje dat ze voortaan de hogere huur moeten betalen, het zijn geen sociale huurders meer. Paniek! Dat verhaal van heer Bert is, dacht ik, iets anders. Verhuur via een makelaar van private huisjesmelkers. Daar kun je een klacht indienen bij de huurcommissie, waar je vaak gelijk krijgt. De kwaliteit van zo’n woning wordt in punten uitgedrukt. Allemaal niet moeilijk hoor, maar de mensen voelen zich gepiepeld. Willen voor een kwartje op de eerste rang.

    • Ronny Geenen zegt:

     @Verhuur via een makelaar van private huisjesmelkers. Daar kun je een klacht indienen bij de huurcommissie, waar je vaak gelijk krijgt. De kwaliteit van zo’n woning wordt in punten uitgedrukt@

     Huisjesmelkers: een vreemd woord voor iemand die zijn verdiende centjes in verhuurpanden investeert. En wat heeft een huurcommissie met een privébezit te maken? Als ik hier een tweede woning koopt als investering en het verhuurd, is het een zaak tussen mij, de verhuurder en de persoon die het wil huren. Daar zijn hier zelf speciale formulieren te verkrijgen en de blancs worden ingevuld en voorzien van een handtekening van beide partijen. Dat heet een overeenkomst.

    • Jan A.Somers zegt:

     “zaak tussen mij, de verhuurder en de persoon die het wil huren.” In Nederland bestaat huurrecht. Voor een deel bescherming tegen asociale verhuurders. Voor zo’n huurprijs voor twee kamers hadden wij, net getrouwd, de maandlasten van de hypotheek van een eigen vierkamerflatje.

    • Ronny Geenen zegt:

     Je geeft zelf het antwoord. Dus 4 kamer flat kopen.

 2. Bert zegt:

  @Pak Olive : Dat dak is al gerepareerd en ik heb een nieuwe keuken,w.c en badkamer gekregen plus nieuwe raamkozijnen ,mooi balkon etc maar u hoeft geen medelijden met de huisbaas te hebben ,dankzij mijn medewerking ,ik stond mijn zolderkamertje af ,kon hij renoveren en hij krijgt nu fikse huursommen + 2000.- p.m .In ruil voor mijn zolder kreeg ik een prachtige 10 x grote kelder ruimte ,die heeft hij ook helemaal opgeknapt .Zonder die zolderkamer kon hij niet verbouwen ,dus hij mocht mij wel dankbaar zijn ( ahum ) Al mijn buren betalen nu + 2000 euro p.m en ze beschikken maar over een woonruimte van + 50 m2 ,ik heb een woonruimte van 50 m2 + mooie kelderruimte van ook 50m2 en dat voor euro 260.- plus krijg ik binnenkort ook een kleine huursubsidie ,toen ik dat verhaal van die Indische dame Yola las ,begon mijn bloed te koken ,zij is duidelijk niet goed geinformeerd geworden ,kassian !

  • Ronny Geenen zegt:

   50 m2 woonruimte? Als ik dat omzet in Amerikaanse maat, is dat ongeveer 450 ft2. Een 2-car garage is hier minstens 400 ft2. Als makelaar heb ik jaren samengewerkt met een bouw contractor. Naast zijn huis was er een stukje land waar een verwaarloos gebouwtje van de grote van een 2 car garage. Dat land was ook zijn bezit. Hij knapte de shack op en bouwde door het midden twee muren dwars op elkaar. Het werd een woonkamer, slaapkamer, badkamer met o.a. ook kasten en een keuken met eethoekje. Heb het voor hem diverse keren verhuurd, meestal aan alleen staande.
   Huur was rond de $1200 per maand op jaar basis. Geen dieren toegestaan. Verplicht goed te onderhouden; ook de tuin.

 3. liszy zegt:

  Even een ander verhaal op ” Daarnaast wonen er te veel mensen goedkoop, die niet willen doorstromen”. Mijn zoon die zich als enige kind van mij liet inschrijven bij Woonnet-Haaglanden, op zijn 18e jaar, kreeg 3 jaar geleden een geweldig huurhuis. Randje binnenstad in Delft, 3 kamerwoning met tuin. Hij was toen student en betaalde maar 280 euro per maand inclusief huurtoeslag. Dat complex was bestemd voor starters en je mocht niet ouder zijn dan 26 jaar. Mijn zoon voldeed aan alle eisen. Mijn zoon is inmiddels afgestudeerd. Is dus een “scheefhuurder” maar een ander woord hiervoor is “klemzitter”. Want waar moet hij naar toe? De woningbouwvereniging kan hem niet een gelijksoortige woning aanbieden met een hogere huur. In Delft is de woningnood toch al behoorlijk. Juridisch kan men deze huurders niet eruit zetten en dat is maar goed ook. Hier is een taak weggelegd voor de woningbouwvereniging. Natuurlijk gaat zijn huur omhoog maar ik veronderstel dat hij met veel plezier bv. 500 euro per maand betaalt voor zijn geweldige woning. Mijn zoon heeft gewoon heel veel mazzel doordat hij zich heeft laten inschrijven op zijn 18e en daardoor 5 jaar later zo’n leuk huis heeft gekregen. Dat advies had hij niet van zijn ouders maar van een vriend. Leuk toch? Ach, je kan eigenlijk zoveel leren van je kinderen. O ja, mijn zoon is eind augustus afgestudeerd en gisteren kreeg ik te horen dat hij is aangenomen bij een hele leuke baan. Als moeder zijnde tel ik mijn zegeningen en hoop ik ondertussen dat er een fijne oplossing komt voor dit probleem. Voor iedereen.

  • Ronny Geenen zegt:

   @De woningbouwvereniging kan hem niet een gelijksoortige woning aanbieden met een hogere huur. In Delft is de woningnood toch al behoorlijk. @

   Daar heb je het weer. Na de oorlog was er woningnood. Nu na ruim 70 jaar nog steeds niet opgelost. Trekt je conclusie.

   • Arthur Olive zegt:

    Als ik die verhalen lees over laag woninghuur, starters, scheefhuurder en juridisch niet huurders er uit te kunnen zetten dan is het toch logisch dat er wooningnood is. De eigenaars moeten hiervoor betalen en ook de belastingbetaler.

    • Ronny Geenen zegt:

     Het zou vermoedelijk veel beter werken, wanneer de regering zich alleen bemoeid met mensen die een normale huur niet kunnen betalen. De sociaal minderen. De rest gewoon overlaten aan de prive huizen bezitters en via vraag en aanbod zelf te laten regelen. Het gevolg is dat men meer bereid is om te sparen voor een eigenhuis, in plaats van 2 a 3 maal op vakantie te gaan. Uit ervaring weet ik dat in CA de gemiddelde mens het wonen vaak belangrijker vindt dan ver weg op vakantie. Daarbij wordt vooral gekeken naar de buurt en het school district. Men blijft hier gemiddeld een 7 jaar in een huis en wil graag doorstromen naar beter. De verhouding huiseigenaar tot huurder is zeker 8 a 9 op 2 a 1.

    • Jan A.Somers zegt:

     “wanneer de regering zich alleen bemoeid met mensen die een normale huur niet kunnen betalen. De sociaal minderen.” Dat is dan ook de bedoeling van de sociale woningbouw van de woningcorporaties.. En het hier genoemde probleem van scheef wonen ontstaat daarna, als die sociale zorg niet meer nodig is, en de mensen daar goedkoop willen blijven wonen.

    • Ronny Geenen zegt:

     @En het hier genoemde probleem van scheef wonen ontstaat daarna@

     Ik begrijp dat probleem niet. Op het moment dat ze het huurcontract tekenen, zouden de nieuwe huurders tegelijk moeten tekenen, dat zodra ze boven de grens uitkomen, ze ook dienen te vertrekken. Een ieder kan er van tevoren rekening mee houden. Ze weten via hun salaris en belastingdienst wat hun inkomen is en de grens. De sociale grens wordt niet gehandhaafd, waardoor het scheefwonen ontstaat. U bent toch zelf een groot voorstander van wetten en regels.
     Hier komt het ook wel eens voor dat een huurder zijn huis niet wil verlaten. Daar is een wettelijke periode van 3 maanden voor, en daarna komt een aangesteld persoon met de politie en een sloten smid. De familie en inboedel wordt op straat gezet en de sloten verandert. Heb zelf eenmaal meegemaakt met een man, die zijn huis had verkocht, maar het huis niet wilde verlaten.

  • Jan A.Somers zegt:

   “In Delft is de woningnood toch al behoorlijk.” Hangt er vanaf wat je wilt betalen. In mijn gebouw, allemaal eigendomflats, heeft een huisjesmelker die ook elders in de stad actief is een appartement gekocht, 80m2, lijkt op de onze, 85m2. Huurprijs € 1200 per maand, met elk jaar huurverhoging! Welk normaal mens kan dat betalen voor zo’n flat? Ja hoor, buitenlander, betaald door zijn Amerikaanse baas. In het naastliggende complex idem dito. Een nieuw begrip in Delft (maar ook in bijvoorbeeld Amsterdam) is verkamering. Een normale eengezinswoning wordt door de eigenaar verbouwd in meerdere afzonderlijke kamers en duur verhuurd. In Delft vooral studenten, in Amsterdam toeristen via Airbnb. Vanwege de overlast probeert de gemeente Delft dit tegen te gaan met het bestemmingsplan en bouwverordening maar dat is moeilijk. Die massale bewoning door studenten veroorzaakt burenoverlast. Bovendien worden de stoepen volgezet met o.a. fietsen, waardoor ik met mijn rollator moeilijk kan passeren. Nog erger: mensen met rolstoelen. Maar ja, de TU wil meer geld binnen halen, vraagt voor buitenlandse studenten hogere collegegelden dan vastgesteld voor Nederlandse studenten. Die betalen grif, uit internationale studiebeurzen en rijke ouders. Toen we in 1956 pas waren getrouwd konden we in Rijswijk een kleine (nieuwe) flat kopen uit spaargeld en hypotheek. En goedkope overname van stoffering en meubilair uit een demonstratieflat. Maandlasten waren lager dan de huur voor twee oude kamers met gebruik van keuken in Delft.

   • Ronny Geenen zegt:

    @. Die massale bewoning door studenten veroorzaakt burenoverlast. Bovendien worden de stoepen volgezet met o.a. fietsen, waardoor ik met mijn rollator moeilijk kan passeren. Nog erger: mensen met rolstoelen. @

    Een iedere keer als ik over de bewoning in Nl leest, zoals nu uw verhaal in Delft, voel ik mij heel rijk dat ik in Glendora, CA woont. Ik bewoon een gemiddeld tot klein huis van iets meer dan 160m2, 2 car garage van een 37m2 op land van ongeveer 880m2. En dan u met de problemen van de portieken met fietsen en lawaai overlast. Geen trappen lopen; alles gelijkvloers. Volledig AC/heat, Achtertuin omzoomd met een stenen muur en een zwembad. Nogmaals ik woon klein.

    • Bert zegt:

     Ja ,Delft een echte studentenstad ,heel mooi stadje ,lijkt erg op Amsterdam maar waarom ze vroeger zo,n groot plein hebben aangelegd ,dat plein is beduidend groter dan de Dam in Amsterdam ,de huren om mij heen zijn zo hoog voor Nederlandse begrippen dat die studenten hun woning wel moeten delen om die hoge huur op te brengen ,zo heb ik in plaats van normaal 2 bovenburen er nu 6 maar allemaal keurige jongelui gemiddelde leeftijd van hun 22 jaar ,dus ik ben met mijn leeftijd van bijna 70 ,net zo oud als 3van hun ,als ze een feestje geven komen ze netjes aan mijn deur kloppen of ik het niet erg vind .Ik zeg altijd tegen ze “” Je bent maar 1x jong en het is hier geen klooster ! dus ga je gang “” Meestal klagen oudjes van 10 huizen verder maar ik nooit .Tja die Ron .woonruimte van 160m2 plus garage van 37 m2 plus “” Tuintje”” van 880 m2 Nou ben ik niet jaloers op je grote huis of je garage ( rij al 20 jaar geen auto ) maar die tuin !!! Ja dat zou ik heel en heel graag willen hebben ,hoeft niet met zwembad ,ik verzuip er toch meteen in ,voor Amerikaanse begrippen woon je misschien klein maar dit soort huizen zoals die van jou ,vind je hier alleen in dure plaatsen als Laren en Blaricum maar meestal hebben die ook geen tuin van 880m2 ,tja Amerika ruimte zat ,een nadeel is natuurlijk grote afstanden en je hebt een auto nodig ,ik doe alles lopend en met het gratis openbaar vervoer ( 65 kaart )

    • Ronny Geenen zegt:

     @een nadeel is natuurlijk grote afstanden en je hebt een auto nodig ,ik doe alles lopend en met het gratis openbaar vervoer ( 65 kaart )@

     Ach Bert, Amerika is een autoland. Benzine hier kost ongeveer de helft van een pomp in Nl. In de gemeente mogen de auto’s in de nacht niet op straat worden geparkeerd. RV mag alleen op je erf staan, niet zichtbaar van de straat. Anders huur je een RV stukje grond speciaal voor dat doel.
     Heb last van mijn onderrug en rechter heup. Met auto rijden totaal geen probleem. Mijn woonwijk is dusdanig gelegen, dat allerlei winkels in een straal van binnen de 3 a 4 km zijn gelegen. Enkele 24 uren en 7 dagen in de week open.
     Daarnaast heeft Glendora een bus/taxi voor ouderen rijden. Ik hoef hun alleen te bellen en ze komen je halen en brengen je later thuis. Kosten 50 cent.

    • Jan A.Somers zegt:

     “voel ik mij heel rijk ” U vergelijkt steeds zonder de vergelijking van de bevolkingsdichtheid in Glendora en in Delft, midden in de randstad. Wij dachten steeds onze oude dag door te brengen in ons huis in Zeeland, onderaan de dijk, bij de jachthaven waar onze boten lagen. Gelukkig waren we zo verstandig in Delft te blijven wonen en ons huis in Zeeland te verkopen, en nu in een appartement aan de rand van de binnenstad (hoge bevolkingsdichtheid!). Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Alles op loopafstand of buis/tram/trein. Loopafstand: Huisarts, apotheek, fysiotherapeut, botanische tuin van de TU, supermarkten, drogisten, kledingwinkels. Met één tram in Den Haag en Scheveningen, met één bus in twee(!) ziekenhuizen, met één trein in Vlissingen, Rotterdam, Leiden/ Amsterdam en verder. Mooi uitzicht! Al mijn bezoekers gratis parkeren op ons parkeerbudget, verder geen last van wildparkeerders. Hier wil ik eigenlijk niet meer weg (behalve naar hospice natuurlijk).

    • Ronny Geenen zegt:

     @Hier wil ik eigenlijk niet meer weg (behalve naar hospice natuurlijk).@
     Als ik niet die geweldige aanbieding hier in California had gekregen, dan woonde ik nu in Rimini aan de Adriatische zee. Had mijn oog laten vallen op een penthouse met groot terras en zicht op zee. Nieuwbouw en net klaar, 2 slaapkamers met 2 badkamers en 2 parkeerruimten onder het gebouw. Vraagprijs toen 70,000 guldens, omgerekend. Dat was zomer 1980. Een paar maanden later kwam Ca om de hoek kijken.

 4. Loekie zegt:

  Wat is het probleem? Dat de huur steeds stijgt of dat het inkomen kurang is en blijft?
  Benzine stijgt ook steeds. Sigaretten ook. Idem ziektekosten enz.
  Oplossing: het inkomen doen stijgen zodat je al die verhogingen bij kunt benen. Hoe het inkomen doen stijgen? Werken. Klussen. Thuiswerk. Handelen.
  Oplossing 2 : goedkoper gaan wonen, bijvoorbeeld in een regio waar wonen niet zo duur is.

  • Ronny Geenen zegt:

   Inderdaad en ook stoppen met roken, stoppen met veel drinken, en inderdaad harder willen werken. De Indo’s in CA deden dat bijna allemaal. Twee banen was vaak heel normaal. Niets kwam aangewaaid.

 5. Huib zegt:

  Een krantenwijkje nemen of reklameforlders rondbrengen misschien?
  Of gewoon uit ellende een extra peuk of joint opsteken.

  Beter lijkt me om een baas te zoeken die beter betaalt voor goed personeel.

  Mijn kleinzoon (23 jaar) is begin dit jaar afgestudeerd en na eerst vele maanden feest te vieren met zijn vrienden in Amsterdam, gesponsord door zijn opa en oma, is hij uiteindelijk gaan solliciteren en heeft nu een leuk betaalde baan bij Microsoft in Dublin met een riante flat verzorgd door zijn werkgever.

  Hij kon ook een soortgelijke baan krijgen in de Amsterdamse goudkust maar zonder woonruimte.
  Dus zou hij aangewezen zijn op een piepkleine en dure kamerhuur.

  • Ronny Geenen zegt:

   @heeft nu een leuk betaalde baan bij Microsoft in Dublin met een riante flat verzorgd door zijn werkgever.@
   Goed voorbeeld, maar hoeveel van de jonge mensen willen en durven het land te verlaten? Als je een goede opleiding heb en je toont lef, ligt de wereld aan je voeten. Een kwestie van goals zetten.

 6. Huib zegt:

  De economie in Nederland is nu booming en men komt goed geschoold maar vooral werkwillig personeel te kort lijkt me zo. Dus je hoef voor een baan nu niet perse naar het buitenland.
  Wat anders is natuurlijk de weer gigantisch gegroeide woningnood doordat de deur voor asiel-en laag geschoolde gelukszoekers wagenwijd is open gezet. Maar daar zijn de uitkeringen weer prima voor geregeld.

  • Ronny Geenen zegt:

   @Wat anders is natuurlijk de weer gigantisch gegroeide @

   Die woningnood is er toch altijd al? In wezen was en is het nooit opgelost?
   In 1976, voordat ik naar Ca vertrok, heb ik een woning in Zoetermeer gekocht. Mijn nieuwe buurman was de planning engineer van de city. Hij vertelde mij dat het hele plan drie soorten woningen had. Vrije sector koop, gesubsidieerde koop en huur. De grond van de huurwoningen werden door de kopers betaald. Een verkapte subsidiering, die niet aan de kopers werd verteld.

  • Arthur Olive zegt:

   @Maar daar zijn de uitkeringen weer prima voor geregeld.”
   Waarom zijn de uitkeringen voor woninghuur van Yola Geldtmeijer niet goed geregeld.
   Zij houdt te weinig over van haar inkomen om te leven. Heeft zij niet meer recht of geloven jullie niet in Nederlanders First?

   • Indisch4ever zegt:

    Die huursverhoging , dan wel aow en huurtoeslag heeft helemaal niks te maken met buitenlanders die te weinig gediscrimineerd zou worden.
    Het is heel oud kapitalisme en overheidsregelingen, die overal ter wereld voorkomen.
    Amerika ook, dan wel nog erger.

    • Ronny Geenen zegt:

     B: huurtoeslag heeft toch niets met kapitalisme te maken?
     @Amerika ook, dan wel nog erger.@
     Weer die vergelijking van NL met 50 staten VS?

    • Arthur Olive zegt:

     De linkerhand weet dus niet wat de rechterhand doet. Of is het eigenlijk een kwestie van priority?

    • Ronny Geenen zegt:

     Deze mensen hebben absoluut geen recht op WW.
     Hoogleraar arbeidsrecht Evert Verhulp
     Rob Mesken van uitzendbureau Interactief uit Berkel en Rodenrijs heeft hetzelfde beeld. “Mensen lopen zelf weg van het werk. En gaan vervolgens naar het UWV om met succes WW aan te vragen.” Volgens Mesken vraagt ongeveer de helft van zijn uitzendkrachten WW aan na zelf ontslag te hebben genomen.
     Het gaat volgens Mostert en Mesken om arbeidsmigranten uit onder meer Polen, Bulgarije, Roemenië, Turkije en Marokko. Het valt niet uit te sluiten dat ook werknemers uit Nederland WW aanvragen terwijl ze niet zijn ontslagen.
     UWV op de hoogte
     Heb net dat uitgebreide artikel gelezen.

    • Jan A.Somers zegt:

     “vraagt ongeveer de helft van zijn uitzendkrachten WW aan na zelf ontslag te hebben genomen.” Dat recht heb je niet als je zelf ontslag neemt. Je moet daarvoor ontslag krijgen, en dat is vaak nog aanvechtbaar.

 7. Loekie zegt:

  Waarom wordt altijd gesproken van woningnood? Woningnood is er als er meer mensen dan huizen zijn.
  Ik bedoel; men kan ook zeggen: er zijn genoeg woningen, maar er zijn teveel mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.