#ikherdenk | Liesbeth Steur

Liesbeth Steur: ( rechts op de foto)  #ikherdenk mijn vader Cornelis Steur, mijn moeder Elisabeth Paula Steur-Schul en alle andere familieleden die de oorlog in Zuidoost-Azië hebben overleefd. #ikherdenk mijn overgrootouders Christiaan Hezemans en Elisabeth Hezemans-Fitz-Gérald die op tachtigjarige leeftijd in de kampen zijn gestorven. Van honger en ontberingen en door hun opzettelijke scheiding. De één naar Tjideng. De ander naar Ambarawa. Vier weken na die scheiding sterven ze. Zonder nog iets van elkaar te hebben gehoord. #ikherdenk alle mensen die in een oorlog zijn, zijn geweest of zijn gebleven.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.