Kreet van de week

Dat is het voordeel van het lezen van Indisch4ever, je pikt allerlei tips op

Dit bericht werd geplaatst in Gefixeerd. Bookmark de permalink .

2 reacties op Kreet van de week

  1. Bert zegt:

    @Boeroeng ha ha Boeroeng leuk dat je dit als kop gebruikt maar het zou als kop beter staan bij een “” doe het zelf website “” neemt niet weg dat het voor mij wel degelijk geldt b.v door deze website bezocht ik Bronbeek en die tip van lijn 1 was van Pak S ook geweldig was het feit dat Pak Keller mijn vader kende uit Bangkinang maar het zwijgen van Indo,s kennende liet ik na hem daarover vragen te stellen ,daarvoor was het allemaal te pijnlijk beter over zwijgen Ya tog ! De meeste mensen die je website bezoeken zijn zwaar over de 70 of zelfs over de 80 ,die zitten niet te wachten op tips,die willen maar 1 ding hun ei kwijt ! Zeggen/uiten wat uit hun hart komt dat is volgens de door mij zeer gerespecteerde Ron Geenen een heel probaat middel tegen trauma,s en zo is het ! Ik heb door je website te volgen en ook de archieven te bekijken een goed beeld van je volgers .Als ik b.v een bepaalde naam zie verschijnen bij een onderwerp weet ik al een beetje wat ik kan verwachten ,het verbaast me hogelijk wat een bord sommige mensen voor hun kop hebben buka-main ! De meest intelligente persoon op jouw blog is volgens mij Loekie ,hij /zij/het is de tjabe rawit van Indisch4ever ,de meest sympathieke persoon ? zonder twijfel Pak Pierre ,de meest vervelende ? Tja sorry maar dat is ook si Loekie aduh bagus toch maar 2 prijzen gewonnen die si Loekie !

  2. Boeroeng zegt:

    Maar dit is ook een beetje een doe-het-zelf-website.
    Lezers mailen en posten veel tips . En diverse meningen.
    Aan de lezers:

Reacties zijn gesloten.