The Amerindo Dream

amerindo dreamzie de film
gemaakt door Boudie Rijkschroeff .

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op The Amerindo Dream

 1. Ron Geenen zegt:

  Daar ik ook Boudie heb ontmoet en wij uitgebreid van gedachten hebben gewisseld, wil ik het volgende naar aanleiding van zijn film vertellen. Boudie heeft al veel eerder een film van de Amerindo’s in de begin jaren gemaakt. Nu wilde hij die mensen van de begin jaren weer benaderen en in de film weergeven hoe ze vandaag het doen in CA. Als eerst is te zien Rudy Goutier, 83 jaar. Ook Daniel Ungerer, 88 jaar, Country en Indo rocker James Intveld en o.a. ook Norman de Buck (71), movie star. Ook Rene Creutzburg (85) van het blad was aanwezig.

 2. ronald a flament zegt:

  Ik heb de docmentaire the amerindo dream gezien er van genoten en tot mijn verbazing beb ik mijzelf en mijn vrouw en schoonzuster in de documentaire gezien :wij zijn aan het verven in een huis: wij zijn in 1962 ook naar america vertrokken en hebben ons in whittier gevesticht maar zijn in 1970 naar nederland terug gegaan en wonen hier sinds die tijd maar america blijft een deel van ons leven
  wij zijn zins 1970 betrokken bij de p.i.g.l. stichting protestans indisch geestelijk leven.in den haag
  hartelijk dank voor de mooie documentaire
  Groeten ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.