66.666 reacties

Om de website te kunnen onderhouden is er een heus beheersyteem. Een van die pagina’s is de reactiepagina. En die gaf net aan dat er 66.666 reacties zijn , uitgespreid over 3.334 pagina’s Scary toch? reactiepagina

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

11 reacties op 66.666 reacties

 1. eppeson marawasin zegt:

  Whooah … it’s me
  Shame & Scarry
  Indo family …

  e.m.

 2. Ron Geenen zegt:

  Er zijn allerlei Analytic softwares op het internet en vooral onder de noemer van wordpress. Ik ben er een paar aan het uitproberen, die ik als een plugin kan verbinden aan mijn web. De helft van deze download program’s zijn niet volledig te vertrouwen, heb ik zelf ontdekt. Anderen willen er voor betaald worden en hoe meer je betaald des te meer options. Ik kan niet oordelen over de wordpress.com program, al denk ik dat die, vanwege hun naam, wel goed in elkaar zit.
  Voor mij is het niet belangrijk hoeveel er zijn die mijn site openen om te lezen, maar uit welk land ze komen. En ik heb ontdekt dat het op het ogenblik door mensen in 71 landen werd bekeken en misschien ook gelezen. Daarom vindt iedere persoon de mogelijkheid om een taal te kiezen en wat te vertalen. Ik geef ze keuze uit 80 talen, die misschien niet allemaal hun taak goed doen.

  Ik ben ook te weten gekomen dat mijn site zelf 2 maal door iemand in Japan is bekeken of gelezen. Ze hebben geen reactie gegeven. Als ik in hun plaats was geweest, had ik het misschien ook niet gedaan!

 3. Indorein zegt:

  666 ….. het getal van de Antichrist volgens een bijbelse openbaring.
  Het is dus wellicht alleen voor hen die zich christen noemen, maar niet volgens die leefregels zich bewegen een angstig getal.
  Hebben moslims, of andere religies, ook een dergelijk getal waar aan een oordeel is gekoppeld?

  • Ron Geenen zegt:

   “Hebben moslims, of andere religies, ook een dergelijk getal waar aan een oordeel is gekoppeld?”

   Alstublieft, geen religie.

 4. Boeroeng zegt:

  66.666 reacties met 13.000 topics = 5 reacties per topic.

  • Indorein zegt:

   Klopt helemaal, maar ik reageerde op wat u noemde “Scary toch?”

  • Ron Geenen zegt:

   “66.666 reacties met 13.000 topics = 5 reacties per topic.”

   En als er topics zijn die een reactie graad hebben van 50 tot 100, dan hebben de meerderheid van de topics waarschijnlijk geen reactie gehad. Een goede job voor een wiskundige die van statistieken houd. Maar het blijft leuk.

 5. Jan A. Somers zegt:

  Wat mij trof is dat er geen nullen waren, typisch voor Indische discussies. Precies 66.666!

 6. eppeson marawasin zegt:

  @Pak Boeroeng zegt: 17 juli 2015 om 12:32 zesjescultuur 😀

  –Niet echt VOC-mentaliteit:
  /…/
  Voor Van Oldenbarnevelt was het duidelijk dat de handelsbetrekkingen met Azië nuttig zouden zijn voor de Republiek, maar grote militaire inspanningen zouden vergen. De Republiek zou immers rekening moeten houden met het door Portugal gepretendeerde monopolie. Plancius had in zijn memorie ‘Van de Oost-Indische zeevaert ende haren eygenschappen ende aenmerkingen’ (1599-1601) gewaarschuwd “dat de Portuhysers de (…) landen van Banda, Moluco, Gilolo ende Japan souden intrecken in de halve werelt., die de Roomsche Paus hun gegeven heeft.”
  In de Europese wateren was het vanwege kaapvaart en zeeroverij al gangbaar geworden in konvooi te varen, onder bescherming van ’s-Lands oorlogsschepen. Daarnaast ontwikkelde zich het ‘in admiraalschap varen’; op bleef men bij elkaar om onderling hulp en bijstand te kunnen verlenen. Een permanente overzeese aanwezigheid van een nationale oorlogsvloot was uit kostenoverwegingen niet haalbaar, maar misschien was de politieke verdeeldheid nog het grootste probleem.
  /…/ ***

  *** uit ‘De VOC als volkenrechtelijke actor’ [note: niet ‘factor’ e.m.] – J.A. Somers – SI-EUR proefschriftenreeks – Gouda Quint – Sanders Instituut (blz 57)

  @kostenoverwegingen@

  -Boekentip:
  ‘De Ontwikkeling Van Het Zelfbesturend Landschap In Nederlandsch-Indie Deel I 1855-1942 – mr Karel E.M. Bongenaar – Ten geleide Cees Fasseur – ISBN 9 789057 302671 – Bolpuntcomprijs €7,90

  SAMENVATTING
  Vóór de komst van de Europeanen bestond de Indonesische archipel uit verschillende kleinere rijken. De Nederlandse overheersers maakten gebruik van deze oorspronkelijke structuur voor de decentrale bestuursinrichting van het gebied.
  De technische term voor de contractueel met Nederland en Nederlands-Indië verbonden vorsten en hoofden luidde ‘zelfbestuurders’ en de door hen bestuurde gebieden heetten ‘zelfbesturende landschappen’.

  RECENSIE
  Er zijn in de loop van de tijd vele boeken verschenen over het koloniale bestuur in Nederlands-Indie, maar nog nooit is er zo’n gedegen en omvangrijk juridisch-historisch werk verschenen over het verschijnsel zelfbesturend landschap binnen dat koloniale bestuur. Het systeem van de zelfbesturende landschappen dreigde nadat Soekarno in 1950 de federale staatsvorm overboord zette, in de vergetelheid te raken. Dit eerste deel van het proefschrift van Bongenaar, dat de periode 1855-1942 omvat, kan als een standaardwerk over dit onderwerp worden beschouwd. De schrijver geeft een goed overzicht van de vorming van de zelfbesturende landschappen in de negentiende eeuw en de ontwikkeling daarvan in de twintigste eeuw. Tot in het begin van de twintigste eeuw konden de zelfbesturende landschappen worden beschouwd als volkenrechtelijk zelfstandige entiteiten met een eigen soevereiniteit, ‘min of meer onafhankelijk buitenland in Nederlands-Indie’. Het boek geeft een verhelderend inzicht en is voor velen die interesse hebben voor het koloniale bestuur in Indie meer dan een aanrader.

  E. Mutter

  Uit het ‘VOORWOORD’ van Henk Schulte Nordholt: /…/Aan het zelfbesturend Landschap werd na 1950 door de nieuwe natiestaat Indonesië geleidelijk een einde gemaakt en zo leek dit stelsel in de vergetelheid te geraken. Echter, na de val van Preesident Soeharto in 1998 en door het decentalisatiebeleid dat door President habibie (1998-999) in gang is gezet is de discussie over autonomie van de regio en de rol van de locale aristocratie daarin in alle hevigheid opgelaaid. Omdat als gevolg daarvan de belangstelling voor vroegere juridische figuraties sterk is toegenomen, is Bongenaars studie weer uiterst actueel geworden. /…/

  e.m.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.