SatayHut

satayhutcarMy name is Hendrik F. Micola von Fürstenrecht II, I know it’s more than a mouthful so I go by Rik Micola for short.I am of Dutch-Indonesian descent and my father’s side of the family came to the United States from the Netherlands in 1960.
My wife Mayme and I came up with this concept as we have a deep love for Dutch-Indonesian foods, have great family recipes, and of course I am a fantastic chef! Lees hier.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op SatayHut

 1. Huib zegt:

  Leuk verhaal en tekenend voor veel ondernemende Indo’s in diaspora. Zal wel niet meer in Phoenix komen anders lijkt het me aardig om zijn saté te proeven.
  Huib

 2. RLMertens zegt:

  Hartverwarmend dat ook de volgend generaties, zelfs in de USA, hun roots oppakken. Hoorde zelfs dat er in New York onlangs een Indisch/Indonesisch is geopend. Wie zei eens; ‘Indisch verdwijnt/vergaat’. Het is Indisch4ever! Indeed, Mayme and Rick; Indo’s satays, the best. Even in the States. But don’t forget; put some Ketchup on it!

   • RLMertens zegt:

    @Loekie.
    Wat betekent grubhup? Wie zijn de initiatief nemers? Ook Indo’s?
    Ben recentelijk in San Francisco geweest, achteraf hoorde ik van mijn neef, dat daar ook een Indisch restaurant is gevestigd. In Duarte; Saté bar(met lontong) gegeten ( gezellige kumpulans op zaterdagen). Thuis, bij families en vrienden, uitstekende Indisch kost gehad/gebunkerd.

    • Loekie zegt:

     “What the heck is GrubHub?

     GrubHub helps you find and order food from wherever you are. How it works: you type in an address, we tell you the restaurants that deliver to that locale as well as showing you droves of pickup restaurants near you. Want to be more specific? Search by cuisine, restaurant name or menu item. We’ll filter your results accordingly. When you find what you’re looking for, you can place your order online or by phone, free of charge. Oh, and we also give you access to reviews, coupons, special deals and a 24/7 customer care team that tracks each order and makes sure you get exactly what you want.”

     https://www.grubhub.com/

    • P.Lemon zegt:

     @”Wat betekent grubhup?”
     *Grub a slang term for food: “Is there any grub in the house?”
     voedsel
     to search by digging: “The pigs were grubbing around for roots.”
     (om)wroeten
     en
     *Een hub vormt het middelpunt van alle aangesloten computers.

     Samengevat een restaurantdatabase op het internet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.