De nostalgische verhalen van Ap Halen

dé Weekkrant:     Midden in de crisis een Indische afhaal toko beginnen die het vervolgens uitstekend gaat doen. Wie is het lot vandaag de dag nog zo gunstig gezind? “Mij”, beaamt Albert Kokosky Deforchaux 53 met nog steeds een vleugje verbazing in stem en ogen.
Ik heb heel veel geluk gehad en nu komt mijn boek er ook nog. De proefdruk van Mixtie is heel enthousiast ontvangen. Ook op de jaarlijkse Tong Tong Fair.” Toen Albert Kokosky Deforchaux 53 zijn toko begon had hij eigenlijk niets met koken en hoewel de naam Ap Halen bedoeld is als knipoog naar oudere Indo’s die de f moeilijk uit kunnen spreken, speelden ook zijn Indische roots niet op.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.