Bij het graf van opa

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bij het graf van opa

 1. Bung Tolol zegt:

  Heb niet het idee dat deze man uit Nederland komt ! Denk eerder Amerika dus een Amerindo .Kan het fout hebben gok maar wat .Ja en dan zijn outfit ! Op en top een toerist met de geldbuidel voorop de buik .Dat probeerde ik altijd te vermijden ,niet op een toerist te lijken .Dus altijd lange broek ( celana panjang ) en lange mouwen ,dus eigenlijk pakkie netjes ! Hij kwam wat moeilijk uit zijn woorden ,was hij emotioneel ,ja Hij had het over een wedergeboren christen ,geen idee wat dat is ,misschien weet Pak Olive het .

  • A. Olive zegt:

   “Hij had het over een wedergeboren christen geen idee wat dat is, misschien weet Pak Olive het.’
   Nicodemus, de schriftgeleerde wist het ook niet. Hij is te vinden op Google, John 3:1-9.

   Bung, u weet meer over voetbal dan ik want ik volg het niet zo. Misschien kunt u mij vertellen hoe een kreupelle met een wandelstok voetballes geeft.

   • Bernadette S. zegt:

    Ah, dat verklaart de naam ‘pinkstergemeente’ en het dopen van volwassenen.

    Mr B gniffelde toen hij het artikel over het zaalvoetbal bekeek. En toen hij daarin las dat de persoon zichzelf uitroept tot één van de beste twee spelers ter wereld ooit, werd hij kwaad en riep hij uit: “Alsof een Johan Cruijff of Eddy Merckx dat ooit zouden zeggen!”.

    Een nicht in Indonesië van de persoon in kwestie is een contact in mijn FB en ik zag wel dat de gehele familie hier ook zeer gelovig is. Ik neem aan dat hij bij de familie verblijft en dat er niet zo veel van de voetbal lessen is terecht gekomen? Ik heb het gevoel dat dit wel meer zo is, vooral bij gepensioneerden die hier met idealen en dromen aankomen maar of er ooit echt iets gerealiseerd wordt….

   • Bung Tolol zegt:

    @Pak Olive “” In the land of the blind ,the one eyed is king !”‘ Voetballers van Indische / Hollandse /Molukse afkomst ,die in Nederland nog geen deuk in een pak boter schieten ,worden in Indonesia als een God gezien ! Indonesia staat op die Wereldranglijst Voetbal nog net boven Vaticaanstad en dat is echt geen prestatie ,want Vaticaanstad heeft helemaal geen voetballers ! Toen Roeland nog niet kreupel was ,bakte hij er als trainer ook al weinig van .Met die wandelstok kan hij nu wel flinke meppen uitdelen ! 😜🤪🥴

 2. Bung Tolol zegt:

  Ja nu wel ! Weet meteen wat een wedergeboren christen is ,iemand van de Pinkstergemeente ! Die 4 reacties van 4 jaar geleden waren niet erg hoopvol ! Die opa van Roeland ,die daar ligt onder dat kruis ,kan Roeland nooit gekend hebben ! Dus waarom die ( krokodillen ) tranen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.