Indisch Herinneringscentrum zoekt Officemanager / Projectassistent

Indisch Herinneringscentrum:
Wil jij werken in een maatschappelijk relevante en leuke organisatie?
Het Indisch Herinneringscentrum (IHC) is één van de vijf nationale herinneringscentra van de Tweede Wereldoorlog. Het IHC is gevestigd in Museum Sophiahof in Den Haag en heeft tot taak de herinnering aan de gebeurtenissen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië/Indonesië én de actuele betekenis daarvan levend te houden. Met een klein team – en daarbij geholpen door diverse vrijwilligers – geeft het IHC invulling aan haar taken.
Wij zoeken per direct een ervaren en verbindende: Officemanager/projectassistent
Fulltime, 36 uur (parttime is bespreekbaar)

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Indisch Herinneringscentrum zoekt Officemanager / Projectassistent

 1. Dave Gout zegt:

  Voor de functie van officemanager/projectassistent roept u gegadigden op te reageren. Ik ben een gepensioneerd leraar geschiedenis (havo/vwo) met ruime ervaring met familiehistorisch onderzoek (geboren in voormalig Nederlands-Indië).
  Heeft het zin te solliciteren naar de aangeboden functie?

  • Boeroeng zegt:

   Solliciteer maar.
   Wie niet waagt ….

  • Pierre de la Croix zegt:

   Dave Gout zegt 9 februari 2023 om 19:49: “Voor de functie van officemanager/projectassistent roept u gegadigden op te reageren. Ik ben een gepensioneerd leraar geschiedenis (havo/vwo) met ruime ervaring met familiehistorisch onderzoek (geboren in voormalig Nederlands-Indië).
   Heeft het zin te solliciteren naar de aangeboden functie?”

   Vraagt u naar de bekende weg, meneer Gout? Het IHC geeft een m.i. heldere omschrijving van de functie en het gedachte profiel van de gewenste persoon, ik neem aan mvlhbti en niet perse “Indisch”. Zie hier onder en oordeel zelf of u een gokje kunt wagen:

   QUOTE

   Officemanager/projectassistent
   Fulltime, 36 uur (parttime is bespreekbaar)

   Wat ga je doen?
   Je bent het centrale aanspreekpunt op kantoor en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse secretariële en administratieve werkzaamheden. Je ondersteunt de directeur, o.a. bij de (voorbereiding van) vergaderingen van het bestuur en de Raad van Toezicht, waarbij jij de notulist bent.

   Binnen kantoor fungeer je als spin in het web voor het team van 9 personen en alle vrijwilligers. Je komt terecht op een dynamische werkplek waar je nauw bij de lopende projecten en activiteiten betrokken wordt, waarbij meedenken en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden.

   Jouw profiel
   Je bent een ondernemende en daadkrachtige persoon, die in staat is zelfstandig te werken. Je bent administratief goed onderlegd, werkt gestructureerd en behoudt ook in tijden van drukte het overzicht. Je bent tegelijkertijd flexibel en springt graag bij waar nodig. Je hebt affiniteit met de geschiedenis van Nederlands-Indië in relatie tot de Tweede Wereldoorlog. Kennis en ervaring t.a.v. onze diverse doelgroep en ervaring binnen de oorlogserfgoed sector is een pré.

   Je beschikt over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en bent in staat om snel te schakelen. Je hebt een hands-on-mentaliteit en af en toe in de weekenden werken tijdens onze programma’s, vind jij geen probleem.

   Woon je in (de omgeving van) Den Haag? Dan bieden wij:
   Een boeiende en dynamische werkomgeving op een prachtige locatie in Den Haag. Het Indisch Herinneringscentrum volgt de CAO Sociaal Werk. Het is een functie in schaal 7. De functie is voor 5 dagen per week (36 uur). Vier dagen per week (28,8 uur) is bespreekbaar.

   UNQUOTE

  • Bernadette S. zegt:

   Als ik uw ervaring en achtergond bekijk en de job vereisten die Pak Pierre publiceerde zo lees, zou ik zeggen “prima!”.

   Maar:

   Het valt me wel op dat men in de advertentie wel heel ‘jong en dynamisch’ wil overkomen. Dat is misschien iets om aan te werken? 🫣 Misschien een niet ‘te traditioneel’ of zakelijk CV?

   • Bernadette S. zegt:

    Voor de goede verstaander: Mijn “prima” was natuurlijk een beetje sarcastisch. De laatste decennia gebruikt men de titel Office Manager voor de functie van secretaresse. (Iedereen is immers een manager 💁🏽‍♀️.)

    Natuurlijk is een historicus met universitaire achtergrond enerzijds over gekwalificeerd en anderzijds met waarschijnlijk niet al teveel typ- en social media ervaring onder gekwalificeerd. (Theorie vs. praktijk.)

    Dit is glad ijs maar ik waag me er toch op; het lijkt wel of ze een jonge Indo meid met een afgeronde secretaresse opleiding zoeken.

    • Bung Tolol zegt:

     Er is in Nederland een schreeuwend tekort aan personeel op alle terreinen ! Dus zou je het moeten aanmoedigen dat wat oudere gepensioneerde ervaren krachten zich willen melden djempol ! En wat die jonge Indo meid betreft ,die wordt liever model dan te werken op zo,n duf kantoor .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.