Boekpresentatie

Boekpresentatie Meisjes uit het dorp Marion Bloem, 22 januari 2023 Museum Sophiahof, Den Haag

Momenteel staat Marion Bloem volop in de belangstelling. Diverse kranten, radio en tv besteden aandacht aan haar. 22 januari was zij te gast in Museum Sophiahof om over haar nieuwste boek te vertellen.

Marion Bloem werd geïnterviewd door Sylvia Dornseiffer, die van zichzelf zei, dat zij geen interviewster is, maar dat Marion persé wilde, dat zij het gesprek zou leiden. Het omslag van het boek is (gedeeltelijk) gemaakt door haar jongste kleindochter Yuki. Samen met de herdrukken ‘Geen gewoon Indisch meisje’ en ‘Een meisje van honderd’ vormt het de gehele tekening van Yuki, afgemaakt door Marion. Onder muzikale begeleiding van Patrick Drabe (gitaar) en Desiree Manders (zang) las Bloem ook enige fragmenten uit het boek voor. Sawitri, James King en Patrick Drabe sloten de middag in de Sophiazaal af, daarna was er een borrel en gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren.

Foto’s en filmpjes staan hier

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Boekpresentatie

  1. Boeroeng zegt:

    Een soortgelijk gesprek op 29 januari in de stadsbiblotheek Dordrecht
    Aanmelden via: Info@stichtingindischdordrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.