7, 8,9,10 feb Theater I.N.D.O Roode Bioscoop, Amsterdam

Jef Hofmeister (componist/schrijver van het Volksoperahuis): “Tijdens het opruimen van het huis van mijn vader vond ik een button met de tekst: I.N.D.O.: In Nederland Door Omstandigheden. Ik was verbaasd, vanwaar deze tekst? Hij was toch een goed geïntegreerde Nederlander? Of werd hij geplaagd door gevoelens van heimwee, onrecht en ontheemd zijn? Gevoelens waar hij als rechtgeaarde Indo nooit over sprak? Door het verlies van mijn vader werd ik genoodzaakt na te denken over mijn eigen INDO zijn. 
Bestel tickets

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.