Mail

Mail 1
Hallo mensen.
Ik heb een verzameling +/- oude LP’s weg te geven met oa Indo Rock uit 70/90 wegens emigratie. 
Ipv weg te geven aan de kringloop. Wel zelf af te halen in Lansingerland/ Rotterdam asap. 
Groet 

Mail 2
Hoi Boeroeng,
Ik geef 28 januari a.s. om 14.00 in het volkstuincomplex de Rekere in Alkmaar een lezing over de verovering van de Banda Eilanden in 1621 door de V.O.C.  om een handelsmonopolie op de nootmuskaat van Banda te verkrijgen. Zie: https://www.atvderekere.nl/site/winteractiviteiten/
groetjes, Rick van den Broeke

Mail 3
Hallo,
Ik ben namens een familielid op zoek naar informatie/foto’s van Pieter Octavianus Putuhena. Hij is overleden in 1979 en had geen kinderen, hij is geboren op Oma, heeft op school gezeten op de K.E.S. in Soerabaja (plaatje) tussen 1933 en 1938 en is in 1938 vanuit Makassar uitgevaren op de SS Sirius als werktuigkundige…
ik zie wel eens bijvoorbeeld klassenfotos voorbij komen, maar mijn zoektocht loopt een beetje vast.
Ik hoop dat u me kunt helpen!

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mail

  1. Helmer De Raaf zegt:

    Ik heb wel interesse in de Indo rock lp’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.