22 , 23 okt Pasar Malam Harderwijk

programma 22 okt, 23 okt

Harderwijkercourant:
Na het jubileum in 2019 moesten liefhebbers van de Indonesische cultuur het twee jaar zonder Pasar Malam doen. Voorzitter Roy Abels is blij dat de zesde editie wel door kan gaan. „We mogen eindelijk weer. Gezien de bezoekersaantallen bij andere pasars is er ook animo voor en tijdens de Kumpulans in maart en juni – onze Indische feestjes in de Kiekmure – kregen we vaak de vraag of de Pasar Malam door zou gaan. De pasar is erg geliefd bij Indische mensen, maar ook veel Hollanders houden van de gezelligheid, leuke muziek, restaurants en kraampjes. We hebben de indruk dat ze graag weer willen en dat geeft ons energie’’, zegt voorzitter Roy Abels die met secretaris Otto Büttner het bestuur vormt. Zij worden geholpen door een groot aantal vrijwilligers.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.