Tempeh

Trouw sept 2017:
Tempé of tempeh zoals het ook wel geschreven wordt, is een Indonesische koek van soja. Van zichzelf heeft tempé een vrij neutrale smaak, maar deze sojakoek is heel goed in staat om andere smaken op te nemen. In dit recept geven de ketjap manis en de sesamolie de tempé een lekker accent

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tempeh

 1. Tempeh is typisch Javaans. In de buitengewesten is het niet bekend in in de Minahassa is het zelf bekend ala’makanan babi’ of wel voedsel voor de varkens.Maar in Amerka begint het populair teworden wegens de lekkere smaak en is gezond voetsel

 2. Rob Alberts zegt:

  Jammer het krantenartikel zit achter een betaalmuur.

  Vriendelijke groet,

 3. Boeroeng zegt:

  Met een volle hand pepers betrad Samuel vandaag de keuken. Waar deze voor gebruikt worden? Een vegetarische, Indische maaltijd waar sambal goreng een veelgebruikte smaakmaker is. In combinatie met rijst maakt Samuel gestoomde groenten met kokos (urap urap) en sticky tempeh.
  —-
  https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5338293/recept-sambal-goreng-tempeh-met-gestoomde-groenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.