De lange reis van de Poesaka Hellships editie (Lespakket)

Dit lespakket bestaat uit het boek De lange reis van de Poesaka Hellships editie, een werkboek en een stripboek. Met twaalf bestaande hoofdstukken uit De lange reis van de Poesaka. Indische tastbare herinneringen (2019) en drie nieuwe hoofdstukken vormt dit boek een speciale hellships-uitgave, die onderdeel uitmaakt van een (gratis online) lespakket met een werkboek, stripboek en documentaire.  LM Publishers.
Blader door een inkijkexemplaar.

hoezoindo: Het lespakket Hellships is een samenwerking tussen de Stichting Herdenking Slachtoffers Japanse Zeetransporten in Zuidoost-Azië 1942-1945 (SHSJZ), Simone Berger en Armando Ello. Samen bundelen zij hun ervaring en (com)passie.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.