Moesson Live! van 3 juli

Het begin is op 7.15 minuten. Dus scroll door eerst

Live gestreamd op 3 jul. 2022 Moesson Live! Is een nieuwe serie programma’s in het OBA Theater in samenwerking met Het Indisch tijdschrift Moesson rond steeds een ander, actueel thema. Het programma is onderdeel van het Huis van alle Talen, waarmee de OBA aandacht geeft aan de vele culturen in de hoofdstad. Op 3 juli vindt de tweede Moesson Live! plaats met als thema ‘Showtime’.In deze Moesson Live! praat Vivian Boon, hoofdredacteur van Moesson, met verschillende gasten over Indische sterren. En dan niet alleen de sterren op het witte doek, maar al die Indische sterren die met hun werk als artiest het Indische in de schijnwerpers hebben gezet of zetten.  Bron

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.