Nederlandse vrouw (68) uit Indonesië gezet

ad:
Een 68-jarige Nederlandse vrouw is eergisteren door de immigratiedienst van Indonesië op het vliegtuig terug naar Nederland gezet, omdat ze al zeker 461 dagen zonder geldig visum in het land verbleef.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nederlandse vrouw (68) uit Indonesië gezet

 1. A. Olive zegt:

  Doet Nederland hetzelfde met Indonesiers die geen geldig verblijfsverguning hebben?
  Ik geloof het niet. Warschijnlijk krijgen ze zelfs hulp.

  • Boeroeng zegt:

   Ook in Nederland geldt, wie geen verblijfsvergunning heeft moet Nederland verlaten.

   • A. Olive zegt:

    Zonder verblijfsvergunning krijgen zelfs duizenden sociaal help.

    • Boeroeng zegt:

     Prima toch ? Dakloze mensen opvangen in een gebouw.
     Niks mis mee. Amerikaanse toestanden van daklozen die in steegjes in de winter zich warm houden op straat door een vuur in een groot vat willen we niet hebben hier.
     Overigens zijn veel van die vaten in Amerika door de gemeentes gedumpt. Sociaal hulp,

 2. Bert Siap zegt:

  Zo is het ! Daklozen gewoon helpen ! Het is wel zo dat kleinere gemeenten ,die die opvang niet aan kunnen ,hun daklozen en zwervers naar Amsterdam sturen .Ze krijgen dan een trein ticket ( enkeltje ) plus wat geld en het opvang adres in Amsterdam .Daklozen en zwervers kunnen ook elke dag tussen 0900-13.00 uur douchen voor 1.50 euro plus kop koffie in het enige overgebleven Badhuis van Nederland .Verder zijn er de Inloop Huizen van de Makom ,gratis ontbijt ,lunch ,warm eten .Er zijn zat instanties voor hulpbehoevenden in Amsterdam ! En dat is maar goed ook ! Toen ik nog in een Indonesisch restaurant werkte ,verhuurde ik ook kamers aan illegalen ,uiteraard vroeg ik niet veel geld ,Veel Indo,s verhuren een kamer aan Indonesische illegalen prima ! Indonesische illegalen worden door Politie en Justitie min of meer met rust gelaten ,zolang ze niet crimineel bezig zijn ook weer prima ! Ik kom wel eens in een asiel zoekers centrum ,nog geen 1 Indonesier daar gezien !

 3. Illegaal in Indo zegt:

  De truc in Indonesië is wel om je ‘overstay’ redelijk lang te maken. Zorg ervoor dat je de eerste 2 maanden niet gepakt wordt. Dan kunnen ze niets anders dan je deporteren en op het vliegtuig zetten, je moet dat normaal wel zelf betalen. Als je echter na vier weken of zo wordt aangehouden, is het prijs; dan betaal je 1 juta (€65) per dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.