Dierenpark Taman Indonesia

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dierenpark Taman Indonesia

  1. Hanny Kleering van Beerenbergh zegt:

    Ik ben op zoek naar nazaten van Johanna Kleering in Heusden gehuwd was (1747), geboortig Baal, Breda en een Janneke Jansen Kleering geboortig Halsteren, in 1709 huwde te Halsteren. Ik werk al over 40 jaren aan mijn stamboom en zit nu in een impasse. Emanuel Klaering (Kleering) woonde in Djocja 1700) en ik zou willen uitvinden waar de familie hun oorsprong hebben voordat ze naar Indonesie zijn geemigreerd. Zo terug gaan in de tijd…. Hartelijk dank.

    • Michell Klaring zegt:

      Hi Hanny, ik ben een Kläring. Ik heb geen bijdrage maar ben wel geïnteresseerd om meer te leren over de historie en jouw zoektocht. Zou je dat met mij willen delen? Dank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.