15 jarig jubileum Rumah Melati

Op zaterdag 18 juni wordt het 15-jarig bestaan gevierd van woonvorm Rumah Melati (Huis van Jasmijn). Aan het bereiken van deze mijlpaal wordt een feestelijk tintje gegeven in de vorm van een open huis, ondersteunt door muziek, een kleine pasar, hapjes en drankjes.Tevens zullen wij dan bekendheid geven aan de totstandkoming van de nieuwe Stichting Rumah Melati en het live gaan van de website. Een openingshandeling zal worden uitgevoerd door wethouder Froukje de Jonge. De feestviering zal plaatsvinden op locatie, van Raemsdockstraat 76, Almere, van 14.00-20.00 uur.  Omroep Almere

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.