Documentaire door leerlingen over koloniaal verleden Euregio

Leerlingen van het Grotiuscollege en het Broeklandcollege in Heerlen hebben met scholieren van het Paul-Julius-Reuter Berufskolleg uit Aken en GO! Next Level X in Hasselt een documentaire gemaakt over het koloniale verleden van de Euregio. Ruben Gouders uit Kerkrade is een van hen.

In de ontmoetingen komt onder meer André Simon aan het woord. Hij is geboren in Bandung, bracht zijn kinderjaren door in een jappenkamp en is de gedreven belangenbehartiger van de Nederlands- Indische gemeenschap.  Ook voormalig EHC-voetballer Rob Krul, Lou Willé (Pussycat, foto), Amanda Van Maanen, familie Vincent   De Limburger

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.