Blauw – Utrecht -in de Michelingids

Blauw

Traditioneel, streetfoodinvloeden, authentiek, puur. Het zijn enkele kernwoorden waarmee we dit populaire restaurant kunnen omschrijven. De Indonesische keuken ontvouwt hier al zijn rijkdom. De rijsttafel is een geweldige manier om te ontdekken hoe de chef kruidigheid en diepgang weet te combineren. Het geroosterde geitenvlees moet u zeker uitproberen!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Blauw – Utrecht -in de Michelingids

  1. DE MOSQEE AL AQSA IS NU POPULAIR NIEWS! De Indonesier SOEPRAPTO de oprichter van de Courier Service My TTITIPAN KILAT heeft dit verhaal: Toen hij op pilgrimage was en in de Mosqee Al Aqsa in Palestina wou bidden.Had hij een Arabische guide aangesteld. Maar op de heen weg was hij door de Israelistische Politie opgepakt.En naar de commandant gebracht.Soepapto met zijn gebrekkig Engels wou zijn anwezigheid verklaren maar kreeg antwoord in het Indonesisch.” MAU KEMANA?”. Het bleek dat de commandant een zoon is van de Opticien EZEKIEL en in Jakarta geboren.Hij werdt begeleid naar de mesjigid tot hij klaar is met zijn gebed.Wat er met de Arabische guide is gebeurd, weet hij verder niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.