Indonesisch leger schaft omstreden “maagdelijkheidstest” af.

Het Nieuwsblad  : 
Het Indonesische leger heeft de omstreden “maagdelijkheidstest” voor vrouwelijke rekruten afgeschaft. Dat heeft een woordvoerder, generaal-majoor Budiman, bekendgemaakt, schrijft IDN Times. Een jaar geleden deed de landmacht de test al in de ban, maar nu volgen ook de luchtmacht en de marine.

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

2 reacties op Indonesisch leger schaft omstreden “maagdelijkheidstest” af.

  1. De Leger Commandt van de TNI is nu een Rooms Katholiek en heeft ook het verbod van het verbied van PKI( communistiche partai) OPGEHEVEN. De Commandan van de POLITIE i een protetant en n mbon geboren De hoogste leider van de Mohammannen Haboeb Reiqe i zit in de gevagnens, waar van 6 bodyguard van hem is dor de Politie dood geschoten en onschuldig verjlar door de Rechter.Ook heft de Miniter vab Goddienst bepaalde beprkingan voor geluid in de Mosqeen.

  2. HEHALING/CORRECTIE:Als grootste Mohammadaans land terwereld is de Leger Commandant van de TNI nu een Rooms Katholiek en heeft ook het verbod voor de PKI ( de communistiche partij) kinderen/kleinkinderen te betreden OPGEHEVEN. De Commandant van de POLITIE is een Protestant en in Ambon geboren. De hoogste leider van de Mohammadaanen Habieb Reiziq zit in de gevangensis, waar van 6 bodyguards van hem is door de Politie dood geschoten en onschuldig verklaard door de Rechter.Ook heeft de Minister van Goddienst bepaalde beperkingan voor het geluid in de Mosqeen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.