Lesmateriaal Rijksmuseum

In het Rijksmuseum is vandaag lesmateriaal gelanceerd bij de tentoonstelling Revolusi! Indonesië onafhankelijk. Het materiaal is samengesteld door ThiemeMeulenhoff, het Rijksmuseum en het Indisch Herinneringscentrum voor het vmbo en mbo. Het bestaat uit drie videoportretten van mensen die een link hebben met voormalig Nederlands-Indië, Indonesië en de Molukken. Het lesmateriaal stimuleert het gesprek in de klas over de impact van het koloniaal verleden en de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd. De video’s zijn toegankelijk voor iedereen. Rijksmuseum

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.