2,3, april Pasar Buku in Museum Sophiahof 

Museum Sophiahof
Vanwege het succes vorig jaar wordt er weer een Pasar Buku georganiseerd in het weekend van 2 en 3 april. Met natuurlijk de uitgebreide boekencollectie van Stichting HALIN en schenkingen, die voor dit doel aan Stichting beheer Sophiahof zijn gedaan. Maar nu ook, en dat is nieuw: een veiling (Lelang) van zo’n 25 objecten op zondagmiddag. Onze terrastent wordt omgetoverd in een ‘Toko Oleh-Oleh’ waar u ook snuisterijen kunt kopen. De Pasar Buku is gratis te bezoeken.

Met uw aankopen steunt u Stichting HALIN, stichting Tileng en Museum Sophiahof. Stichting HALIN zet zich in voor hulpbehoevende voormalig landgenoten in Indonesië (warga negara). Stichting Tileng ondersteunt een aantal desa’s (dorpen) op Java.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.