25 maart Winterswijk: ontmoetingsdag voor Molukkers en Indo’s

Molukkers, Indische mensen en mensen die affiniteit hebben met Indonesië zijn welkom op 25 maart van 10 tot 14 uur in de het gebouw van Life Winterswijk aan de Jeugdkerkstraat (Balinkes). Die dag staat in het teken van ontmoeting. “Vanuit ontmoetingen die we in het verleden hebben gehouden en Rumah Kasih (woongroep voor mensen met een Moluks/Indische achtergrond waarvoor voorbereidingen zijn getroffen. red) weten we dat er behoefte is aan ontmoetingsmomenten”, legt Suzie Dekker uit. Samen met André Sletering, Refaim Pietersz, Non Singadji, Latoya Pietersz, Fery Janssen, Christien Tulaseket, Sarai Ombeng heeft ze de koe bij de horens gevat. Zij hebben de werkgroep Bersatu (verenigd/samen) opgezet.    achterhoeknieuwswinterswijk.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.