Wederom Indische kwestie op de lange baan.

Zie ook Indische Kwestie/IndischPlatform2.0

Dit bericht werd geplaatst in Indische kwesties. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wederom Indische kwestie op de lange baan.

 1. Bung Tolol zegt:

  Saya bangga dengan Sylvana ,bagus sekali ,pukul terus Sylvana ! 👍👍👍 Die Caroline van der Plas is ook heel goed ! Ze doen tenminste hun best ,wat voor die Indischen te doen .Waar blijven Klaver ,Baudet en Wilders ? en andere z.g Indische politici ? Je hoort die z.g Indische politici alleen tijdens verkiezingstijd .

 2. Bung Tolol zegt:

  Ik heb even ( Heel even ) een kortstondig onderzoek gedaan naar die Geachte Tweede Kamerleden .11 ( elf ) leden zijn in het buitenland geboren en 24 van die leden hebben buitenlandse roots ( of zoiets ) 6 komen er uit Marokko ,8 komen er uit Turkije ,4 komen er uit Suriname ,1 uit Somalie Jesse Klaver heeft dan Indische roots en Wilders en Baudet ook een beetje ( Klein beetje ) Ik dacht eerst dat Jorien Wuite ook Indisch was ,zo ziet zij eruit maar nee hoor zij komt uit St Maarten.Nou lijkt die Caroline van der Plas ook wel Indisch te zijn maar zal wel niet .Al met al kunnen wij concluderen dat die Indische gemeenschap ( + 2 miljoen mensen ) er bekaaid ,zeer bekaaid van af komt ,er zitten 8 Turken in die Tweede Kamer en zegge en schrijven 3 beetje Indo mensen .Moet er dan een ECHT Indische partij komen ? Welnee hou op ! Er is al een partij in die Tweede Kamer ,die een sterke ( jonge ) Indische achterban heeft en ook een Indisch gemeenteambtenaar in Amsterdam dat is dus BIJ 1 maar BIJ1 is LINKS en de meeste Indo,s van de 2e generatie zijn RECHTS ( Vooral die Indo,s op de website Indisch4ever ) Boeroeng en Mw Ellen dan uitgezonderd .Oh ja die kucing van Indo Gagah is ook links maar euh euh ook rechts want die kat eet links en rechts in de buurt .

 3. vandenbroek@libero.it zegt:

  Oh, ik dacht in mijn naïviteit dat wil je De Indische Kwestie op de poltieke agenda zetten dan dien je te lobbyen in Den Haag. In mijn tijd en dan spreek ik over de 80er jaren van de vorige eeuw was lobbying toch al een aardige gebeurtenis, een kwestie van netwerk en er werd wat gewerkt.

  Aangezien Indischen zich van nature niet met politiek bemoeien (maar de poltiek bemoeit zich wel met hen) gebeurt er voor hun weinig en dat blijkt wel. Wat zeg nu zelf, hoeveel Indischen op dit blog zijn of waren lid van een politieke partij? Ik was in de jaren 80 van de vorige eeuw zelf lid van D66. Mijn interesse voor Nederlandse politiek nam af toen ik emigratieplannen begon te maken.

 4. Boeroeng zegt:

  Onderwijl… wil de regering bij monde van de staatssecretaris de laatste fase van afkoopsom nr 3 presenteren op 25 oktober. Dit door te liegen dat het een erkenning van schuld is

  Op maandag 25 oktober aanstaande lanceert staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS het plan ‘Collectieve Erkenning Indische gemeenschap in Nederland – een extra gebaar 2021-2024’. Hij presenteert dit plan tijdens een openbare digitale bijeenkomst waar we u van harte voor uitnodigen.

  https://www.museumsophiahof.nl/agenda/presentatie-nieuwe-inpuls-collectieve-erkenning

  • Bung Tolol zegt:

   Ya itoe pemerintah Belanda ,mereka taburi katjang lagi ! Ja die Nederlandse regering strooit weer met pinda,s ! Luidt het spreekwoord niet ? Als je met pinda,s betaalt krijg je apenwerk .😜😁😉

  • vandenbroek@libero.it zegt:

   een extra gebaar 2021-2024?
   De dames Simons en Stein mogen bij Mevr. Molemans langs gaan voor het juiste bedrag dat aan de Indische gemeenschap dient worden uitgekeerd, ik dacht € 46 Mld o.i.d.
   Die Indische gemeenschap werd bij het eerste Gebaar , ook bekend onder de naam de Gouden fooi, afgescheept met een bedrag van HFL 385 Mio= € 175 Mio.

   Ik ben benieuwd met welk plan staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS aankomt. Ik zal maar een kruiwagen meenemen voor al dat gedl.

 5. Boeroeng zegt:

  • Bung Tolol zegt:

   @Enkele partijen “” Ha ha ha Na op de eerste dag in die 2e Kamer ,flinke ruzie te hebben gehad zijn die twee dames Sylvana en Caroline de beste vriendinnen geworden ,zouden ze bij elkaar op de koffie komen ? Sylvana en Caroline hebben besloten Rutte en zijn maatjes flink het leven zuur te maken ! Rutte krijgt al braakneigingen als hij die twee ziet ,beloofd wat ……………..Dus caroline en Sylvana hebben samen besloten de boel aan te scherpen ,nou berg je maar Markie ! 😁😜🤣😂 Weet je waarom die 2 dames ( de ene LINKS en de andere RECHTS ) zo gebeten zijn in die Indische Kwestie ? ……………… Ze kunnen niet tegen onrecht !!!!! 👍😎 Oh ja Caroline van der Plas heeft een Nederlandse vader en een Ierse moeder ( Vandaar dat donkere uiterlijk ) Die moeder heet Nuala Fitzpatrick .

   • Boeroeng zegt:

    Naar ik vernam… is de motie de dames aangedragen door Peggy Stein en Anton te Meij
    Weet ik uit de eerste hand.

    Open verkiezingsprogram 2021 van Bij1
    Zie pagina 9/16
    https://cloud.bij1.org/s/xzrjkqFDMrggo42/download

    • Bung Tolol zegt:

     Ook heel goed ,vele jaren geleden werd die herdenking van 15 aug 1945 geweigerd door Den Haag ,toen week Indisch platform 2 uit naar Ibu kota Amsterdam ,die verwelkomde ze hartelijk .Ik schreef toen al Mw Stein neem even contact op met toen nog Artikel 1 ,Sylvana Simons ( Gemeentebestuur A,Dam ) Maar Mw Stein bleef bij de PVV ,alhoewel Fleur Agema ook heel goed is maar Fleur is een veels te lief mens ,heel aardig ! te aardig ! Sylvana en Caroline zijn van een ander niveau : Rauwdouwers,Kenauwen ,Warriors ! Mes tussen de tanden ! Haar op de tanden ! Goed zo Peggy ,Goed zo Anton ! 👍👍👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.