Erehaag en vuurwerk bij afscheid Bibian Mentel

Honderden mensen hebben zaterdag de overleden paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel de laatste eer bewezen. Velen stonden met witte en rode rozen en tulpen in de hand langs de route die de maandag overleden sportvrouw aflegde vanuit Loosdrecht via Hilversum naar het crematorium in Laren. Daar wordt ze in besloten kring gecremeerd.  Telegraaf.nl,
Zie de film van de NOS.

NOS

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Erehaag en vuurwerk bij afscheid Bibian Mentel

  1. Boeroeng zegt:

    Julian, de zoon van Bibian Mentel, heeft de aanwezigen bedankt voor het mooie afscheid van zijn moeder. Gisteren vond de crematie plaats van de paralympisch snowboardkampioene voor wie een speciale afscheidsroute was uitgezet, waarlangs een erehaag werd gevormd. AD.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.