Oorlogsveteraan (100) krijgt eindelijk onderscheiding

5db4c-210401_joswessels_e6ce50325bfae86dc12586aa005a76cdVeteraan Jos Wessels uit Zeewolde heeft op zijn 100ste verjaardag alsnog het ereteken Orde en Vrede gekregen. Wessels kreeg de onderscheiding omdat hij heeft gediend in het Koninklijk Nederlands Indisch Leger. Wessels had het ereteken eigenlijk al 70 jaar eerder gekregen moeten hebben, maar dat is nooit gebeurd.

Omroep Flevoland sprak Wessels afgelopen augustus uitgebreid over zijn tijd in het Koninklijk Nederlands Indisch Leger en zijn gevangenschap door de Japanners. Zijn verhaal is hier terug te lezen.  ….  Omroep Flevoland.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.