De weg kwijt

“De weg kwijt” door Ron Alting Siberg, Juist nu in coronatijd hebben we behoefte aan ontspanning, even weg van het OMT, de debatten, enge virussen en wattenstokjes in je neus. Ron heb ik leren kennen op “Indoweb” en later ook op andere Indo-fora, heb altijd al genoten van zijn ongezouten mening en vooral zijn heerlijke onvervalste Indo-humor, daarom was ik zeer benieuwd naar zijn debuutboek. In het autobiografische “De “Weg kwijt” verteld Ron over zijn leven in Indonesie, de aankomst in Holland, vrienden , familie, ervaringen en aanvaringen op school en werk. Niet alles ging van een leien dakje, het is hem zeker niet aan komen waaien, maar alles wordt met veel humor, knipogen en relativiteitszin beschreven. Zoals hij de vakanties, kumpulans en familiebijeenkomsten beschrijft is heel herkenbaar en vertrouwd. Wat als een rode draad door het boek loopt zijn zijn relaties. Het is ook een leuke gast hoor maar zoals zijn eigen moeder zegt:” Mijn zoon kan je beste vriend worden maar hij is niet geschikt voor een relatie”. Ron is wat je noemt een straigth-up guy, recht door zee, maar ook “recht voor z’n raap”, geen “gewone Indische jongen” maar een Indo pur sang.
De opbrengst van het boek gaat naar de stichting Paps & Mams voor o.a. aanschaf van een rolstoelbus. STICHTING paps&mams 20 euro (meer mag ook natuurlijk)
REGIOBANK NL22 RBRB 0787 7258 70 Omschrijving “BOEK” + uw adres.

Nelly

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gast Pikirans. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.