Opening tijdelijke tentoonstellingen Indisch Herinneringscentrum

Zie de film van  de opening op 4 september . Vind de geluidsknop en begin te kijken op 15 minuten

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Opening tijdelijke tentoonstellingen Indisch Herinneringscentrum

 1. Jan A. Somers zegt:

  Ik had een slechte verbinding. Geen synchronisatie van beeld en geluid. Een brokkelend beeld met af en toe even stilstand. Ik denk niet nieuwe dingen te zijn misgelopen. Een opening is meestal alleen maar hoera met handengeklap. Maar ik was wel benieuwd de Indische voorgangers in levende lijve te zien.

 2. Anoniem zegt:

  Ik heb het wel kunnen volgen, alleen soms viel het geluid weg.

  • Bung Tolol zegt:

   @Anoniem : Vreemd bij mij viel het beeld weg maar niet het geluid ,alleen kon ik ze niet echt verstaan ,volgens mij spraken ze petjoh ,ik kon alleen de openingszin goed opvangen ,die luidde “” Geachte menir de porzitter “” Ik was weer helemaal terug in Suriname jaren 60 ,als de geachte leider van de KTPI ( Kaum Tani Persatuan Indonesia ) Soemita het woord voerde ,begon hij ook altijd zo “” Geachte menir de porzitter !”” We hebben het dus over het Parlement van Suriname .

 3. Bung Tolol zegt:

  Die Javanen in Suriname bekleden een belangrijke functie ,n.l die van tussenpersoon /Tussenpartij tussen de 2 grootste bevolkingsgroepen ,de Hindoestanen en Creolen ( Negers) ook nu in 2020 ,De Hindoestaanse President kan alleen regeren met behulp van de Neger ( Marrrons Partij van Ronnie Brunswijk ) en de Pertajaja Lima van Paul Soemohardjo ,zowel Brunswijk ( In Nederland veroordeeld tot 6 jaar ,als Paul Soemohardjo ook veroordeeld voor diverse delicten zijn dus in meer of mindere opzicht crimineel maar de onkreukbare nieuwe president San Santokhi kan niet zonder hun regeren ,Santhoki is een gewezen politieman in Nederland en door en door integer maar ja hij heeft die boeven nodig ! Elke Javaanse beleidsman ( Minister) was zowat corrupt ,en bij die Bosnegers ( Marrons ) idem dito het zelfde liedje !Ik kan alleen maar besluiten met de eerste strofe van het Surinaamse Volkslied “” GOD ZIJ MET ONS SURINAME “”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.