Vrouw topambtenaar was liefje Seyss-Inquart

Dora Peekema-Dibbets was mooi, sluw en verleidelijk. Terwijl haar man, een topambtenaar, de oorlog in Londen doorbracht, heulde ‘Mooie Dolly’ met de nazi’s. Haar huis werd een plek van orgies met Duitse officieren. Zij werd de minnares van Rijkscommissaris Seyss-Inquart   AD.nl
Zie bron van de foto.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vrouw topambtenaar was liefje Seyss-Inquart

 1. Gang Dolly in Surabya is al opgeruimt.

 2. Robert zegt:

  The female of the species is more deadly than the male.

 3. Bertsiap zegt:

  Ja ja die Dolly van adellijke afkomst maar was zij totok of Indo ? De enige vrouw in Nederland ,die ter dood werd gebracht was Ans van Dijk van Joodse origine en ook nog eens lesbisch ,nou o.k Ans deugde niet ,maar Miep Oranje had veel meer doden op haar geweten en Dolly was ook een serpent van de eerste klasse ,kijk Miep zowel als Dolly hadden mannelijke vriendjes ,terwijl Lesbo Ans ,die niet had en dat was het verschil ! Als Ans van Dijk nou het bed ingekropen was samen met Wilhelmina was Ans nooit maar dan ook nooit ter dood veroordeeld !

 4. Jan A. Somers zegt:

  Wat wordt I4E frivool! Spannend zeg!

 5. Bertsiap zegt:

  Het was Jonkvrouwe Peekema -Dibbets geb 1898 In Tandjong Poera Sumatra en overleden in Leiden 1953 ,zij moest 8 jaar opknappen in de bak ,relatief mild gestraft maar er is van mooie Dolly niet bekend of zij dodelijke slachtoffers heeft gemaakt ,zij briefde wel alles door aan de SS agenten .In Londen was allang bekend van haar escapades met hoge Nazi figuren ,tja als Arthur zes en een kwart de boel bij je platloopt ,gaat dat gauw in de gaten lopen ,waarmee zal ze Arthur verwend hebben ? Spekkoek ,Lemper ,Onde Onde en een glaasje tjendol ? En wat zal si Adolf hiervan gedacht hebben ? Dolly was wel mooi en sierlijk maar zag er waarschijnlijk niet echt Arisch uit of zei Adolf dit ervan “” Zeg Arthur zit ja nou alweer te rotzooien met die pinda ?””

  • Peter van den Broek zegt:

   Dolly had gewoon haar pedanftaran moeten tonen wat vergelijkbaar was met de “Ariernachweis”.
   Belangrijk voor de nazi’s was dat iemand geen Joods bloed in de aderen had. Homosexualiteit was geen problemen, eerder een pré bij de SA van Ernst Röhm.

 6. Jan A. Somers zegt:

  Vroeger had je toch ook zoiets? Mata Hari? Is van alle tijden. Bij ons op de watersportvereniging was het: Ouwe boten en jonge vrouwen, zijn duur int onderhouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.