1 dec Indische Salon – Tastbare Herinneringen 

Het Indisch Herinneringscentrum organiseert de Indische Salon – Tastbare Herinneringen “Wat is jouw Poesaka?” in VLISSINGEN op zondagmiddag 1 december 2019. In samenwerking met auteur Simone Berger en fotograaf, filmer en auteur Armando Ello, bekend van hun verschenen boek ‘De lange reis van de Poesaka – Indische tastbare herinneringen’.   Het Indisch Herinneringscentrum

De bedoeling is dat deelnemers een tastbaar erfstuk meenemen dat over hun familiegeschiedenis vertelt: foto’s, sieraden, kledingstukken, wajangpoppen, gebruiksvoorwerpen als horloges en keukengerei. PZC.nl 

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 1 dec Indische Salon – Tastbare Herinneringen 

  1. e.m. zegt:

    Indisch verleden: ‘Boven Ambon moest ik huilen’

    Het Indische verleden is nog tastbaar, ook na meer dan een halve eeuw in Nederland. Morgen wordt in Vlissingen een Indische Salon gehouden waar die voorbije tijd tot leven wordt gewekt. Tilly Knuppel-Heuvelink en Ellen Usmany verzorgen in deze krant een voorproefje en vertellen over hun verleden.

    Jan van Damme 30 november 2019

    https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/indisch-verleden-boven-ambon-moest-ik-huilen~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.