Operatie Bibian Mentel goed verlopen

Bij de voormalig snowboardster werd onlangs voor de elfde keer kanker geconstateerd. Vanaf haar ruggengraat werden meerdere uitzaaiingen ontdekt. “Op mijn nekhoogte zit weer een tumor, en lager op mijn rug ook”, vertelde ze destijds tegen RTL Boulevard. Edwin plaatste een video waarin hij geëmotioneerd vertelde over de voortgang: “Ik heb goed nieuws gekregen. Alles lijkt goed te zijn. Het is nog even duimendraaien dat Bieb straks ook alles werkelijk goed kan bewegen, maar de arts is heel tevreden”, aldus Edwin. RTL Boulevard

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Operatie Bibian Mentel goed verlopen

 1. e.m. zegt:

  Het kan toch niet zijn zo dat al bij je geboorte vaststaat dat dit je lot is, of voorbestemming. Ik buig niet alleen voor deze vrouw, ik kniel voor haar. Wat een krachtpatser is dit markante mens. Ik kan haar slechts gunnen wat ze zichzelf nog toewenst . . .

 2. Jan A. Somers zegt:

  “dat al bij je geboorte vaststaat dat dit je lot is” Dat geloof ik ook niet, als Goddelijke Noodlot, Predestinatie, of Voorbeschikking. Maar wel als een genenrangschikking vanuit de vader en moeder. Maar dan gaat het om een grotere kans, niet voorbeschikking.

  • Arthur Olive zegt:

   “Dat geloof ik ook niet, als Goddelijk Noodlot, Predestinatie, of Voorbeschikking”
   Dit komt meerdere keren voor in de bijbel en is voor mij duidelijk en geloofswaardig.
   In Rom.9:11 staat geschreven: (For the children being not yet born, neither having done any good or evil, that the purpose of God according to ELECTION might stand, not of works , but of him that calleth;)
   God loved Jacob and hated Esau (vs.13).
   Alles is voorbeschikt en er is niets overgelaten aan de mens,zelfs niet het behouden van zijn ziel want die keus was al gemaakt door God VOORDAT de wereld begon (Eph.1:4) Er is niets nieuw onder de zon. De zon is de timekeeper in Genesis. Alles wat er gebeurt in time is al predestinated voordat time begon.
   Als onze ziel voorbeschikt is hoe kan ons lichaam dan beinvloed worden door een grotere kans. Is het niet God die onze genenrangschikking vanuit moeder en vader bepaald?
   In Handelingen 13:48 staat geschreven dat degenen die het woord God’s geloven doen zo omdat ze VOORBESCHIKT waren voor het eeuwige leven. (en niet andersom}

 3. Dewi zegt:

  Groot respect voor de manier waarop jij en je hele gezin steeds opkrabbelt en doorgaat na iedere tegenslag. Zonder jezelf op de borst te kloppen en met een levenslust en liefde waar ik ge-emotioneerd en met een glimlach heel stil deel van uitmaak.

 4. RLMerten zegt:

  Bibian zo taai als bamboe! Ik word er stil van. – Blijft ruisen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.