Over het werk van Jill Stolk 

Dit jaar begon met een verdrietig bericht: op 2 januari overleed Jill Stolk, auteur, musicus, yogadocente. Ik las het op Facebook en het raakte mij zeer. Terwijl ik haar nooit gekend hebt, nooit gesproken of ontmoet. En ik niet eens al haar werk gelezen heb. Maar wat ik van haar las, in de jaren ’80 en ’90, was heel belangrijk voor mij. Stolks boeken hebben mij gevormd en met mij ongetwijfeld nog veel meer mensen van de ‘tweede generatie’, de mensen die in de jaren tachtig jong of net volwassen waren en zich voor het eerst afvroegen: wie ben ik eigenlijk? Waarom ben/was ik niet hetzelfde als andere kinderen?  Indisch Anders

Donderdag 30 mei praten Marischka Verbeek en Pamela Pattynama om 12.30 uur onder de titel ‘Een originele Indische stem van de tweede generatie’ over het werk van Jill Stolk in Studio Tong Tong op de Tong Tong Fair.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen, TTF 2019. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.