Dit bedrijf spuit dorre planten weer groen

Iedereen met een tuin klaagt deze zomer steen en been. Door de aanhoudende droogte zijn alle planten dor en bruin. Niet getreurd, Fabian de la Croix heeft dé oplossing: hij spuit alle bruine planten groen. Vorige week was Fabian met zijn bedrijf aan het werk in Wijchen. Na het witten van de gevel van een woning, zag hij dat de buxus naast de woning dor was geworden. “We hadden de planten afgedekt met zeil tijdens het witten. In combinatie met de hitte zorgde dat voor bruine buxusplanten.”
hartvannederland.nl.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dit bedrijf spuit dorre planten weer groen

  1. Boeroeng zegt:

    Voor de duidelijkheid… Fabian de la Croix is van de Indische familie de la Croix. Dit is gecheckt.

  2. Huib zegt:

    Heb dit verhaal/artikel ook gelezen. Er stond een duidelijke foto bij waaruit het onmogelijk is zijn Indische afkomst over het hoofd te zien. Maar om nu al dat vergeelde gras met zo’n spuit een groen kleurtje te geven?, Daar moet je maar van houden.

  3. Huib zegt:

    Sorry Boeroeng, je hebt wel gelijk. Maar zo’n pèsèk en die bekende Indische familienaam bracht me in de verleiding. Maar ja, het zou ook gewoon een Fransman kunnen zijn met een aparte neus die teveel in zon heeft gezeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.