15 juni Kumpulan Orang Tua Raffy met aandacht voor de Indië Herdenking

Vrijdag 15 juni a.s. houden we zoals elke twee maanden de Kumpulan Orang Tua Raffy in het grand café van Raffy aan de Bernard de Wildestraat 400 te Breda. De kumpulans zijn iedere keer opnieuw een waar feest voor de bewoners van Raffy en voor bezoekers. Dit keer komt muzikant Wally Tomasouw ons trakteren op herkenbare muziek als evergreens, country en Indische liedjes. En natuurlijk kan op alle muziek gedanst worden. Deze keer wordt tijdens de kumpulan aandacht besteed aan de Indië Herdenking, die Stichting Arjati ieder jaar op 15 augustus organiseert bij het Indië monument in de tuin van Raffy. Dit jaar draagt de herdenking het thema Herinnering wordt Geschiedenis. Het Stadsblad Breda

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.