Rob had de Denneweg altijd scherp in de peiling 

Velen dachten dat Rob Holman, beter bekend als Rob 2005, de eigenaar was van het gelijknamige café aan de Denneweg. Hij bleek echter een zeer getalenteerde oproepkracht.Nicolette van der Werff 09-08-17, 20:28 3341Robert Holman (9 juni 1951 – 26 juli 2017) was beter bekend als Indische Robbie, Robbie Chess en als Rob 2005. Die laatste naam dankte hij aan de zeventien jaren dat hij in het gelijknamige café aan de Denneweg werkte. Hoewel Rob eigenlijk slechts een oproepkracht was, waren velen ervan overtuigd dat café 2005 van hem was. Hij was er dag en nacht aanwezig. Als je twee keer langs was gefietst, had Rob dat in de peiling. De derde keer werd je gegroet    AD.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.