Nominatie “world’s best bartender voor Tess Posthumus

Voor het tweede achtereenvolgende jaar maakt Tess Posthumus ( van Indische komaf) kans op de titel ‘International Bartender of the Year’. Vooraanstaande professionals uit de cocktailindustrie brachten hun stem uit en op basis daarvan is 9 juni de top 10 bekend gemaakt.

Tess Posthumus is de eerste Nederlandse genomineerde sinds de introductie van de award. Bij winst zou Posthumus tevens de eerste vrouwelijke winnaar zijn. De prijs wordt uitgereikt tijdens het cocktail event Tales of the Cocktail in New Orleans.

Tales of the Cocktail: Spirited Awards
De Spirited Awards is in 2007 door Tales of the Cocktail opgericht om de inspanningen van de beste professionals binnen de cocktail- en drank industrie te herkennen. Vierentwintig awards worden uitgereikt aan onder andere de beste bars, bartenders, schrijvers en distilleerders. Dit jaar vindt de Spirited Awards ceremonie plaats op zaterdag 22 juli in het Sheraton Hotel als onderdeel van het 15e jaarlijkse Tales of the Cocktail event.
Over Tess Posthumus
Tess Posthumus studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en rondde in 2014 haar Master Sociologie af. Sinds 2009 werkt ze bij de Amsterdamse bar Door 74. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven: Tess won diverse nationale competities en werd in 2013 de internationale winnaar van The Mixing Star van Disaronno. In 2015 werd ze bij de Diageo World Class niet alleen de beste van Nederland, tijdens de wereldfinale in Kaapstad werd Posthumus uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide. Tess reist als freelance hospitality professional de wereld over en is verantwoordelijk voor The Tailor in NH Krasnapolsky. De cocktailbar van het beroemde hotel werd in april door Red & Grey uitgeroepen tot Best Hotel Bar Amsterdam. Tess wordt ingehuurd als consultant, ontwikkelt signature cocktails, vertelt wekelijks over cocktails op BNR Nieuwsradio en schrijft oa elke maand voor Delicious en horeca vakblad Misset Horeca. Haar eerste boek Cocktails met Tess is onlangs gepubliceerd door Carrera Culinair en ook haar eigen lijn met cocktailshakers ligt sinds mei in de winkels. Lees meer.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nominatie “world’s best bartender voor Tess Posthumus

  1. Boeroeng zegt:

    TESS POSTHUMUS EN TIMO JANSE OPENEN COCKTAILBAR
    DEFINITIEVE LOCATIE IN CENTRUM AMSTERDAM GEZOCHT
    Nederlands beste bartenders Tess Posthumus en Timo Janse openen een eigen cocktailbar in Amsterdam. Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail Week, Perfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de internationaal gerenommeerde speakeasy bar Door 74. Naar een locatie voor de nieuw te openen cocktailbar wordt nog gezocht en tips zijn welkom.

    http://mailchi.mp/5116db4e5ffa/tess-posthumus-en-timo-janse-openen-cocktailbar-in-amsterdam?e=97f9900ab8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.