Lintje


Ridder in de orde van Oranje-Nassau
Ronald Laagewaard, 70 jaar, Otterlo

Als beleidsmedewerker was hij tot 2004 werkzaam bij het Ministerie van VWS. Op 17-jarige leeftijd is hij begonnen als vrijwilliger bij de Unie van Vrijwilligers en later pakte hij bestuursfuncties op bij bewonersvereniging Savelsbos in Zoetermeer, kruiswerkorganisatie Zoetermeer, stichting Georganiseerde Eerstelijnszorg Zoetermeer, Vereniging Vrijwilligers Terminale Zorg Bunnik, Stichting Herdenking 15 augustus 1945 en filmhuis Cine-Utopia. Vele jaren was hij lid van de raad van toezicht van Dennenrust in Wageningen, later werd hij ambassadeur en vrijwilliger voor Cultureel Erfgoed Rumah Kita vallend onder Zinzia zorggroep. Hij is medeoprichter en voorzitter van de Vrienden van Otterlo. Vanaf 2012 is hij betrokken als projectleider Dorpshuis Plus bij de Stichting Dorpshuis Otterlo en inmiddels bestuurslid. Edestad.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.