Het vergeten kind

Den Haag, 29 januari 2014 – Vanmiddag werd door Stichting Het Vergeten Kind een kilometerlange wens vlagslinger aangeboden aan de politiek in Den Haag. Hiemee werd tevens het startschot gegeven voor de Week van het Vergeten Kind. De doelstelling van 32.000 wensvlaggen en daarmee evenveel hand tekeningen, werd ruimschoots behaald doordat Nederland de afgelopen weken massaal vlaggen heeft ingestuurd

Gezworen vrienden zijn het. Dinand Woesthoff en Johnny de Mol jr. En daarom had Johnny een bijzonder cadeau voor zijn beste vriend. Ter nagedachtenis van de tiende sterfdag van Dinands echtgenote Guusje Nederhorst nam hij samen met zijn moeder Willeke Alberti het liedje De glimlach van een kind opnieuw op. „Ik wist er echt niks van”, zegt Dinand, „Ik vind het ontzettend bijzonder.”

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.