Rumah Ngobrol

Op zondag 3 juni van14.00-16.15 uur vindt de Rumah Ngobrol alweer voor het 4e jaar in Schalkweide plaats. Deze Indisch getinte zondagmiddag is bedoeld voor iedereen die van gezelligheid houdt en is mede georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers.
Het programma van 3 juni is, 2 rondes Rad van fortuin. Zanger en entertainer Ray Smith treedt op met zijn kinderen (Ray Smith heeft afgelopen jaar de award gewonnen voor beste Molukse zanger !). Vanaf 13.30 uur verkoop Indische hapjes. Toegang is gratis. Schalkweide, woonzorgcentrum Stichting Sint Jacob ligt aan de Floris van Adrichemlaan 15 te Haarlem. dichtbij.nl.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.