Tekort nasi- en bamischijven

De Achterhoekse saus- en snackmaker Elite heeft moeite om te voldoen aan de grote vraag naar snacks. Met name de levering van bami- en nasischijven, een specialiteit van het bedrijf in Neede, levert problemen op.  Frituurwereld

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tekort nasi- en bamischijven

    • Bung Tolol zegt:

      Elke vrijdag komt een Jongen van Indische komaf eten bij mij ,waarna we na afloop naar de schaakclub gaan .Ik hoef voor hem geen Indisch eten te koken ,houdt hij niet eens van ! Zo hutsel ik al 6 jaar een echte fast food maaltijd voor hem klaar ,6 jaar altijd het zelfde :Lumpia ,Kroket en Nasi/Bami schijven .Hij is er dol op ! Zijn moeder is dan wel Indisch .hij is 3e generatie maar op en top Nederlands .Eten in de frituur stoppen noem ik geen koken maar niets is makkelijker en die Bami schijven zijn een tophit ! Moet je wel de juiste uit de supermarkt halen ! Die van Mora zijn niet te vreten ,huismerk van de Coop is wel goed .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.