Twentenaar met Indische roots Toon Faulhaber (71) krijgt ondanks alles geen genoeg van Hollandse liedjes

Cool? Niet echt. Het was voor Toon Faulhaber (71) meer een moetje. Maar hij is de Nederlandstalige liedjes van weleer gaan verduren. En dus houdt hij begin volgende maand een Hollandse Middag in het kulturhus. „Ik gok op het oh-ja-effect.”

Faulhaber is de grondlegger van het maandelijkse Gitaarcafé, de man achter onder meer de Gitariteitendag, waarop de gitaar in al zijn verschijningsvormen centraal staat, en achter een Indische Middag. Die werd tot zijn verrassing weer een succes. „Ik kwam toen toevallig een vriend van me tegen. Die had net een kaartje gekocht. Het was de laatste, zei die. Ik moest lachen. Dacht dat hij een grapje maakte. Maar uiteindelijk moesten we zelfs met een wachtlijst werken.”
tubantia.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.